Offentlige foredrag i Naturvidenskab på HTX i Silkeborg

Offentlige foredrag i Naturvidenskab på HTX i Silkeborg

12.januar 2022

Teknisk Gymnasium Silkeborg er i vinteren/foråret 2022 vært for livestreaminger af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Her kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab.

Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet. Det er forskere, som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til kultur- og undervisningsinstitutioner i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Foredragene er uanset, hvor de foregår åbne for alle, og der er fri entré til de fleste foredrag. Foredragene varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter.

På Teknisk Gymnasium Silkeborg kan du deltage i følgende foredrag:

Den 8. februar 2022           Fremtidens Natur

Den 22. februar 2022         Den sovende hjerne

Den 1. marts 2022             Klimaforandringerne

Den 15. marts 2022           Ekstrem fordøjelse

Den 29. marts 2022           Flagermus

Den 26. april 2022             På rumsafari blandt Mælkevejens planeter

Foredragene finder sted fra kl. 19.00 – 21.00 på Teknisk Gymnasium Silkeborg, Bindslevs Plads 1, 8600 Silkeborg i Auditoriet. Gå op i tårnet i gården ved indgang D2 for at komme til auditoriet hvor vi streamer. Tilmelding er ikke nødvendig.