Offentlige foredrag i Naturvidenskab på HTX i Silkeborg

Offentlige foredrag i Naturvidenskab på HTX i Silkeborg

01.september 2021

Teknisk Gymnasium Silkeborg er i efteråret 2021 vært for livestreaminger af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Her kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet. Det er forskere, som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til kultur- og undervisningsinstitutioner i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Foredragene er uanset, hvor de foregår åbne for alle, og der er fri entré til de fleste foredrag. Foredragene varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter.

Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

På Teknisk Gymnasium Silkeborg kan du deltage i følgende foredrag:

05. oktober 2021     Big Bang og det usynlige univers

12. oktober 2021     Yngre med årene

26. oktober 2021     Pandemier i de sidste 200 år

09. november 2021  Den inderste kerne

23. november 2021  Vores cellers saltbalance

Foredragene finder sted fra kl. 19.00 – 21.00 på Teknisk Gymnasium Silkeborg, Bindslevs Plads 1, 8600 Silkeborg i Auditoriet, Indgang D2, 4. sal. Tilmelding er ikke nødvendig.