Offentlige foredrag i Naturvidenskab på HTX i Silkeborg

29.august 2022

Teknisk Gymnasium Silkeborg er i efteråret / vinteren 2022 vært for livestreaminger af Aarhus Universitets Offentlige foredrag i Naturvidenskab. Her kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab.

Foredragsserien arrangeres af Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet. Det er forskere, som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til kultur- og undervisningsinstitutioner i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Foredragene er uanset, hvor de foregår åbne for alle, og der er fri entré til de fleste foredrag. Foredragene varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter.

På Teknisk Gymnasium Silkeborg kan du deltage i følgende foredrag: 

27. september 2022

Jorden og livet – 3.800 mio. års spejling

04. oktober 2022

Kvantefysikken – atomernes vilde verden

25. oktober 2022

Søvn og immunforsvaret

01. november 2022

Vores urolige klode

15. november 2022

Fagre nye genetiske verden

22. november 2022

Datalogien i din lomme

 

Foredragene finder sted fra kl. 19.00 – 21.00 på Teknisk Gymnasium Silkeborg, Bindslevs Plads 1, 8600 Silkeborg i Auditoriet. Gå ind i ved indgang D1 for at komme til auditoriet hvor vi streamer. Tilmelding er ikke nødvendig.

(Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes og kun på de lokationer som er vært for foredragene. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende).