Stemningsfyldt dimission på HTX

28.juni 2022

72 glade dimittender med mørkeblå huer var fredag den 24. juni mødt op til den højtidelige afslutning på 3 år på Teknisk Gymnasium i selskab med deres familier. Dimissionen fandt i år på grund af ombygninger sted på Medborgerhuset på Bindslevs Plads. Gæsterne blev modtaget af levende musik, og rektor Hanne Steenberg bød velkommen.

 

 

Studenterne lyttede siddende på de forreste rækker til elevtaler af elevrådsformand Emma Dahlstrup, Mads Søften og Sofie Marx. Derefter blev studenterne kaldt op på scenen klassevis og fik overrakt deres eksamensbeviser. Rektor Hanne Steenberg udtalte, at hun var stolt af årgangens karaktergennemsnit på 7,53 og sendte en lykønskning ned i salen til Rune Bloch-Kristensen, som med det højeste gennemsnit på 12,6 blev årets superstudent på Teknisk Gymnasium Silkeborg.

 

 

Alle studenter samledes derefter på scenen og sang ”De smukke unge mennesker” af Kim Larsen, hvorefter man i samlet flok gik til College360, hvor skolen var vært ved et glas champagne, og eleverne havde arrangeret champagnesabling.

  

 

Stort til lykke og tak for 3 gode år på HTX. Vi ønsker jer held og lykke på jeres videre færd.