Campus Bindslevs Plads

Et spændingsfelt mellem læring, kultur og kreativitet 

College360 indgår sammen med Silkeborg Kommune og seks andre uddannelses- og kulturinstitutioner i et spændende nyt samarbejde om at skabe et tværgående og åbent læringsmiljø med kreativitet og kultur som særlige drivkræfter omkring Bindslevs Plads.

Derfor er College360 med:

Vi tror på udvikling i fællesskab

College360 har siden 1892 været en markant del af livet på Bindslevs Plads og har i hele perioden bidraget aktivt til udviklingen af Silkeborg. Derfor er det naturligt, at vi som skole går ind i samarbejdet omkring Campus Bindslevs Plads. I 2011 tog vi det første skridt mod at vende os mod pladsen, da vi fjernede en bygning og dermed fik officiel indgang fra Bindslevs Plads.

Sammen bliver vi mere innovative

Vi tror på, at samarbejdet omkring Campus Bindslevs Plads vil skabe et spændende fællesskab omkring læring, kreativitet og kultur, som vil styrke alle institutionerne omkring pladsen. Innovation er et af vores fokusområder på skolen, og vi tror på, at vi sammen kan blive endnu mere innovative og skabe et spændende miljø på Bindslevs Plads, der er præget af aktivitet det meste af døgnet.

Læring, kreativitet og kultur til glæde og gavn for alle

Vi vil bidrage aktivt til at drømmen om fælles arealer, der byder på innovative og fleksible løsninger centreret omkring læring, kreativitet og kultur til glæde og gavn for vores elever, medarbejdere, det lokale erhvervsliv, men især unge borgere i Silkeborg.

Målet med Campus Bindslevs Plads er at opnå bedre og sjovere læring for flere på tværs af aldersgrupper og institutioner.

Stedet stiller rammer og ressourcer til rådighed for alle, der vil udvikle og afprøve nye læringsformer og dermed aktivt være med til at skabe et nyt læringsmiljø.

Her vil være liv og læringsaktiviteter fra morgen til sen aften med mulighed for at sætte nyt i gang, lave studieaktiviteter eller blot hænge ud på tværs af aktører.