Velkommen

College360 byder velkommen til en verden af stærke, erhvervsrettede uddannelser.

Smukke historiske skolebygninger i Silkeborgs bymidte tæt på gågadens butikker peger tilbage til vores historiske rødder og bærer på stolte traditioner inden for handel og håndværk og giver de unge, der vælger os et stærkt fundament.

En nytænkende, arkitektonisk markant skole i erhvervskorridoren tæt på byens erhvervsvirksomheder indbyder til udvikling af uddannelser til nutidens og fremtidens erhvervsliv i partnerskab med virksomheder, erhvervsfremmeaktører og lokalsamfund.

Vi siger her i Silkeborg, at vi er mere end en skole. College360 er en stærk ramme for uddannelse og dannelse, forstået som karakterdannelse og faglig stolthed. Faglighed, handlekraft og kreativitet understøttes af unik indretning og et dynamisk studiemiljø, der lever 24/7.

Summen af forandringer er konstant i en mere og mere digitaliseret verden, der kan opleves kompleks. Valget af uddannelse er ikke blevet nemmere nu, hvor der er så meget at vælge imellem. Vi vil have et stærkt kundefokus og byde velkommen ved at kommunikere enkelt og forståeligt og agere gode værter for alle, der kommer i berøring med os, Vi vil give plads til nærvær og anerkendelse i en kultur, hvor vi spiller hinanden gode. Kompetente undervisere, et erhvervsliv der vil være med, et dynamisk studiemiljø og et godt mangfoldigt fællesskab danner en tryg ramme om læring og udvikling, så den enkelte kan realisere sit potentiale.

Vi har ambitioner om, at kompetente og engagerende medarbejdere står klar til at agere gode værter og være en del af noget større – noget der er mere end en skole Der er samtidig en klar forventning om, at vi gør os umage ud fra de rammer og vilkår, vi har til rådighed. Det kræver ansvarlighed og god forretningssans. At få andre til at føle sig velkomne hos os og sammen med os, er således en særlig kompetence, vi ønsker at arbejde med i strategien 2019 – 2022. Vi står over for unikke muligheder for at udleve vores vision. Nye kolleger, en mangfoldighed af fag og uddannelser, en nybygget, moderne erhvervsskole, der også rummer et erhvervsgymnasialt miljø og to stærke gymnasier samlet i midtbyen er alt sammen noget, vi ser frem byde velkommen til.

Til nye elever og deres forældre, til erhvervslivet, til politiske aktører – ja til alle i vores lokalsamfund og netværk VELKOMMEN

– vi har brug for samarbejdet for at få det til at leve og gro.