Studieliv

Studiestart betyder nye fællesskaber

Hvert år i forbindelse med skolestart arrangerer vi introforløb for alle nye elever. Introforløbet består af anderledes sociale og tværfaglige aktiviteter, som f.eks. bygning af sæbekassebiler og sæbekassebil-race. Introforløbet sikrer at eleverne får et godt kendskab til deres klassekammerater samtidig med, at der også skabes relationer på tværs af fagretninger og klasser.

Ny skole, nyt studiemiljø

Efter indflytningen på ny skole er alle fagretningerne nu samlet under ét tag. Den nye ramme betyder blandt andet, at eleverne nu har bedre muligheder for at danne relationer og fællesskaber på tværs af uddannelser og årgange ved at mødes i de mange åbne områder på skolen. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og eleverne lærer at færdes i et studiemiljø, hvor man udviser respekt for hinanden til trods for forskellighederne i valg af uddannelse og fag.

Brug skolen i fritiden

Når dagens undervisning er slut, har eleverne altid mulighed for at tilbringe fritiden på skolen, uanset om det er for at lave lektier, færdiggøre projekter eller bare slappe af og snakke med vennerne. De mange åbne områder på ny skole indbyder til, at eleverne kan mødes i mindre grupper for at spille spil og snakke såvel i frikvarterne som efter skole. Eleverne kan også tilbringe tid enten i de mange hyggekroge rundt om på skolen eller mødes i Madværket til frokost eller kaffe.

Studieboliger

Som elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger, hvis du opfylder visse betingelser. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab, hvor de efter skole også har mulighed for at bruge skolens faciliteter. Læs mere om muligheden for at bo i studieboligerne på College360.

 

 

Jeg havde planer om at læse til sygeplejerske, men så prøvede jeg tilfældigvis tjenerfaget og faldt med det samme for det. Det med at yde en service over for andre, give dem en ekstra gastronomisk oplevelse samtidig med, at man yder sit bedste for at vise sig selv frem, og vise man er stolt af sit fag. Man står ikke stille på noget tidspunkt og ikke to dage er ens.
Christina Ahltstrøm Pedersen
Fælleskab på tværs af uddannelserne

Jeg ville gerne gymnasiedelen, da jeg godt kan lide at gå i skole. Jeg er dog ikke så god til at sidde stille en hel dag. Det er én af grundende til, at jeg gerne vil være tjener. Jeg nyder den praktiske del af uddannelsen. Vi har et godt fælleskab på tværs af uddannelserne på Hotel & Restaurant. Det er rigtigt godt, at man kan dele erfaringer med de elever, der er længere i forløbet. Jeg kan godt lide at skole og praktik veksler. Det er godt at få noget teori, der forklarer, hvorfor man gør, som man gør på praktikstedet. Når jeg er færdig som tjener, vil jeg gerne læse videre til Sommelier (vineskpert).