Studieliv

Studiestart betyder nye fællesskaber

Hvert år i forbindelse med skolestart arrangerer vi introforløb for alle nye elever. Introforløbet består af anderledes sociale og tværfaglige aktiviteter, som f.eks. bygning af sæbekassebiler og sæbekassebil-race. Introforløbet sikrer at eleverne får et godt kendskab til deres klassekammerater samtidig med, at der også skabes relationer på tværs af fagretninger og klasser.

Ny skole, nyt studiemiljø

Efter indflytningen på ny skole er alle fagretningerne nu samlet under ét tag. Den nye ramme betyder blandt andet, at eleverne nu har bedre muligheder for at danne relationer og fællesskaber på tværs af uddannelser og årgange ved at mødes i de mange åbne områder på skolen. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og eleverne lærer at færdes i et studiemiljø, hvor man udviser respekt for hinanden til trods for forskellighederne i valg af uddannelse og fag.

Brug skolen i fritiden

Når dagens undervisning er slut, har eleverne altid mulighed for at tilbringe fritiden på skolen, uanset om det er for at lave lektier, færdiggøre projekter eller bare slappe af og snakke med vennerne. De mange åbne områder på ny skole indbyder til, at eleverne kan mødes i mindre grupper for at spille spil og snakke såvel i frikvarterne som efter skole. Eleverne kan også tilbringe tid enten i de mange hyggekroge rundt om på skolen eller mødes i Madværket til frokost eller kaffe.

Studieboliger

Som elev på College360 har du mulighed for at bo i skolens nye studieboliger, hvis du opfylder visse betingelser. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab, hvor de efter skole også har mulighed for at bruge skolens faciliteter. Læs mere om muligheden for at bo i studieboligerne på College360.

 

 

Jeg har valgt uddannelsen, fordi jeg godt kan lidet at møde nye mennesker og yde god service, og jeg kan varmt anbefale tjener-uddannelsen.
Anne Sofie Als
Da jeg valgte at gå i tjenerlære, følte jeg det var den eneste hylde, jeg passede ind på.

Jeg havde stået i opvasken på den lokale kro, siden jeg var 15, men havde fokus på at få en studenterhue. Jeg gik på HTX, men det blev med et sløjt resultat. Jeg var ikke motiveret til at sidde ned, og hvis noget var i mine øjne meningsløst, satte det sig bare ikke fast. Men da jeg kom i tjenerlære, sugede jeg det hele til mig, og resultaterne fulgte med. Min tjeneruddannelse afsluttede jeg med 5x 12-taller. Under min uddannelse deltog jeg i alt, hvad jeg kunne komme til af konkurrencer og studieture for dygtiggøre mig. Jeg gik direkte i kokkelære efter min tjeneruddannelse, men jeg droppede det hurtigt igen, da dagligdagen ikke tiltalte mig, Jeg skal snakke med gæster og udfordre min hverdag med impulsive handlinger, frem for at arbejde med kontinuerlig præcision og gentagelse på gentagelse. Jeg blev optaget i Dansk Sommelier Forening i 2012. Læs hele artiklen