Studieliv

Derfor arrangerer vi hvert år introduktionsforløb for alle nye elever. Vi arbejder bl.a. med teambuilding og lægger fundamentet for et godt studiemiljø, hvor du kan trives og få det bedste udbytte af undervisningen.

Der arrangeres 360 fester og fredagscaféer med jævnligt mellemrum.

Brug skolen i fritiden
Når dagens skema er slut, har du stadig mulighed for at være på skolen, uanset om du vil læse lektier eller bare hygge.

Elevråd
College360 vægter dialogen med elevrådet højt. Skolen tilstræber at have den bedst mulige kommunikation til elevrådet.

Elevrådet og afdelingens uddannelseschef mødes derfor til faste møder en gang pr. måned, og elevrådsformanden og uddannelseschefen mødes efter behov.

Fedt studiemiljø
Skolens områder er indrettet, så du har mulighed for at læse lektier, få vejledning, lave gruppearbejde eller bare hænge ud med vennerne i hyggekrogene. Du kan også spille bordtennis, bordfoldbold, pool og flere andre spil.

Collage med elever i sociale og undervisningssituationer

 

Jeg har lært, at jeg kan mere end jeg tror.
Pernille Ræbild
Jeg har eventplanlægning i generne

Johanne Spørring er 19 år og går på 2. år af EUX Business med event-retning. Hun har længe vidst, at hun gerne vil arbejde som eventkoordinator, og derfor var EUX Business den rette vej for Johanne. Her får hun både en gymnasial uddannelse og kan hurtigt komme til at arbejde med eventplanlægning i praksis.

”Jeg har egentligt været klar over i lang tid, at jeg gerne vil arbejde med events. I 7. klasse havde jeg en lærer, som arbejdede på deltid som lærer og resten af tiden som eventkoordinator hos Smukfest i Skanderborg. Jeg har gået og luret lidt på de ting, som hun arbejdede med, og jeg synes, at det var nogle meget spændende projekter. Min far arbejder også frivilligt ved siden af sit job med planlægningen af Danmarks største indendørs fodboldstævne, og der har jeg fra helt lille hjulpet til, så jeg tror, at jeg har eventplanlægning i generne”, forklarer Johanne om sit valg af uddannelse.

Læs hele opslaget her