Introduktionskurser og brobygning på EUD og EUX

I 8. klasse begynder forberedelserne til, at du snart skal vælge en ungdomsuddannelse, derfor tilbyder vi:

Så du kan få indblik i hverdagen på College360 Tech og få en fornemmelse af, hvordan det er at gå på en ungdomsuddannelse, inden du bestemmer dig.

Intro360 – det kan du opleve

Du vil blive introduceret for studiemiljøet, hverdagen og mulighederne på en teknisk erhvervsuddannelse (EUD) og en teknisk erhvervsuddannelseseksamen (EUX).

Når du kommer på Intro360 vil du deltage i en række workshops rundt i vores 3 afdelinger: Hotel og Restaurant, Håndværk og Design og Auto. Du vil blive en del af forskellige aktiviteter i både køkkener, værksteder og faglokaler. Du vil opleve, hvordan det er at være elev på College360 på en kreativ og anderledes måde opleve.

Introduktionsforløbet vil starte med en fællessamling, og derefter skal du rundt på de forskellige workshops. Hele dagen kan du få svar på dine spørgsmål og møde både undervisere, studievejledere og nuværende elever.

Målet med dagene er, at give dig et indblik i den brede pallette af EUD-uddannelser og EUX-uddannelser, men også at du kommer til at opleve stemningen og fællesskabet på tværs af fag og fagligheder på College360.

Brobygning

Vi tilbyder dig på brobygning forskellige forløb inden for tekniske erhvervsuddannelser (EUD) og  teknisk erhvervsuddannelseseksamen (EUX) afhængigt af dine interesser:

Vi glæder os til at møde dig. 

Med venlig hilsen

Uddannelseschef Jesper Falkenberg

 

  • Praktiske oplysninger
  • Evaluering af introduktionskurser og brobygning