Hvad er HTX ?
Hvad kan jeg blive ?
Studieretninger
Studieliv

Teknisk Gymnasium (HTX) er vejen til videregående uddannelse, gode karrieremuligheder og høj jobsikkerhed

HTX Silkeborg er for dig, der gerne vil have det bedste kort på hånden. En HTX uddannelse giver dig nemlig adgang til flere videregående uddannelser og sikrer dig højere jobsikkerhed og bedre karrieremuligheder.

Uanset studieretning arbejder vi på Teknisk Gymnasium Silkeborg (HTX) med konkrete problemstillinger, der kræver både logisk sans og kreativitet. I undervisningen arbejder vi hands-on med virkelighedsnære projekter, så du lærer at kombinere teori med praksis. Samtidig lærer du at arbejde innovativt og projektorienteret, som man gør det i erhvervslivet og på de videregående uddannelser.

Få en god uddannelse på Teknisk Gymnasium (HTX) Silkeborg - vi holder åbent hus et par gange om året og ellers er du altid velkommen til at kontakte os. 

Se vores spændende studieretninger herunder

Science
HTX (Teknisk Gymnasium)
Biotech
HTX (Teknisk Gymnasium)
Innovation
HTX (Teknisk Gymnasium)
IT
HTX (Teknisk Gymnasium)
Idræt og sundhed
HTX (Teknisk Gymnasium)
Sådan kommer du igang
Tilmelding
Studievejledning
Internationalt
Talentudvikling

HTX - Adgangsgivende til fremtiden

Fremtiden er fuld af muligheder for dig, som har valgt HTX, fordi du er rustet til en verden i forandring.

Allerede nu er der store og spændende problemstillinger, der skal løses inden for sundhedsvidenskab, miljø, programmering og andre dele af vores samfund og verden. Du vil have en fordel i din videre uddannelse og karriere, fordi du er vant til at arbejde projektorienteret, innovativt og virkelighedsnært. Du har også nogle fag med dig, som vil styrke dig, lige meget om du drømmer om at blive læge, ingeniør, programmør, designer, arkitekt, laborant, iværksætter, IT-udvikler, sygeplejeske eller om at arbejde med naturvidenskab eller medier og kommunikation.