Hvad er EUD Business ?
Hvad kan jeg blive ?
Uddannelsesforløb
Studieliv

EUD Business gør dig klar til en praktikplads i erhvervslivet

EUD Business, Butik og Handel er et grundforløb, som forbereder dig til en praktikplads i en virksomhed inden for butik, handel eller event. Som færdiguddannet kan du - om ønsket - læse videre til f.eks. handelsøkonom og andre erhvervsakademiuddannelser.

Du kan starte på EUD uddannelsen allerede efter 9. klasse, men EUD er også for dig, som f.eks. har været ude i erhvervslivet i nogle år.

 

Se de forskellige EUD Business muligheder herunder

Business Grundforløb 1
EUD Business
Detail / Butik
EUD Business
Event
EUD Business
Handel
EUD Business
Business for Voksne
EUD Business
Business GF+
EUD Business
Tilmelding
Vejledning
Sådan kommer du igang
Internationale aktiviteter
Praktiske informationer
Praktikpladsgaranti
Praktikpladsgaranti er et stærkt samarbejde mellem College360, Silkeborg Kommune, LO Silkeborg-Favrskov, erhvervSilkeborg, virksomheder og elever, der arbejder for, at alle elever inden for en række erhvervsuddannelser får en praktikplads. Samarbejdet er altafgørende for, at vi kan give unge mennesker motivation og lyst til at vælge de erhvervsfaglige retninger og dermed sikre, at Danmark får den nødvendige faglærte arbejdskraft.

Kort og godt om EUD Business

Nye spændende fag - Den korteste vej til job og karriere - Praktiske opgaver, virksomhedsbesøg og erhvervspraktik - Kort vej fra ide til handling - Gode virksomhedskontakter og jobmuligheder.