Indkvartering og forplejning

Vi har 160 senge. Værelserne er dobbeltværelser, og du vil blive indkvarteret med en værelseskammerat. Skriv gerne til os om dit ønske, så vil vi forsøge at imødekomme det.

Værelset er indrettet med seng, skrivebord og skab. Du medbringer selv dyne, pude og sengelinned. Der er trådløst net i hele huset, og du har mulighed for at se tv i vores studieområder Du kan benytte dig af skolens faciliteter samt hygge i studieområderne, hvor der også er mulighed for at låne et brætspil eller game. I huset har vi også bordfodbold, bordtennis og poolbord til din rådighed.

Vores kantine MADVÆRKET serverer hver dag lækre måltider med ta’ selv buffet. Bor du i en af studieboligerne, har du 3 måltider med i din husleje.

Vi har åbent på alle undervisningsdage, og vi har medarbejdere døgnet rundt, som har et pædagogisk tilsyn. Vær opmærksom på, at vi har lukket i weekender.

Tilmelding:

Når du tilmelder dig en uddannelse, kan du søge en plads i en af vores studieboliger.

Din tilmelding er berettiget hvis:

  • Du er tilmeldt en erhvervs​uddannelse, EUD eller EUX. Det gælder både de tekniske, merkantile og de sundhedsfaglige uddannelser.
  • Du har søgt optagelse på nærmeste skole med den ønskede uddannelse
  • Den daglige transporttid til skolen med offentlige transportmidler vil være mere en 5 kvarter hver vej - fra du forlader din adresse til du er fremme på skolen

Udfyld et ansøgningsskema til en studiebolig, du kan sende det via skolens sikkerpost mail: sikker post

Klik her for at se Priserne på indkvartering og forplejning

Du kan blive indkvarteret dagen før imellem 19.00 – 21.00 og afrejse sidste undervisnings dag er altid om morgenen inden kl. 08.00.

Værelset skal efterlades ryddeligt og rengjort, hvis dette ikke sker, vil du blive faktureret for min. Kr. 500,-

Har du spørgsmål vedr. indkvartering, så kontakt os gerne.