Regler og god adfærd når man bor i studieboligerne

Regler og god adfærd når man bor i studieboligerne

Vores regler er meget enkelte og baseret på 2 overskrifter:

  • Opmærksomhed på god adfærd
  • Opmærksomhed på rusmidler

I studieboligerne er der en del sikkerhedsregler, som du skal være obs. på. På værelset/ gang er der en flugtplan, som er en del af beredskabsplanen. Læs den nøje igennem, så du ved hvordan du skal forholde dig, hvis det skulle brænde.

På hver etage er der et brand skab med slange det er vigtigt at vores sikkerheds udstyr er helt intakt, hvis ulykken skulle ske.

 

En god adfærd omhandler også hvordan du behandler andre, og der lægger vi vægt på, at du og vi taler ordentligt til hinanden, og at du og vi ikke diskriminerer eller mobber hinanden.

Vi lægger også vægt på at du tager ansvaret for dig selv, at du rydder op, og du behandler skolens inventar ordentligt. Imens du bor skal du holde dit værelse, gang og badeværelse ryddeligt og rengjort

Huset og værelserne er røgfrie, og der henvises til at ryge ude og udenfor skolens grund. Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri skoledag fra 08.00 – 16.10.

At bo i et stort hus omhandler ikke kun, at vi skal tager hensyn til den enkelte, men også at tage hensyn til den samlede flok, og derfor er det heller ikke tilladt at have sit kæledyr med. Vi vil også gerne at der er ro kl. 23.00, så alle har mulighed for at få en ordentlig søvn.

Du skal altid meddele os hvis du gerne vil have gæster på besøg.

 

 

Du skal også være obs. på rusmidler. I huset er det ikke tilladt at indtage øl eller spiritus.

Narkotiske rusmidler er selvfølgelig ikke tilladt, og vi skal gøre dig opmærksom på, at vi har kontrakt med et vagtselskab, som lejlighedsvis dukker op til razzia af undervisningslokaler og værelser. Det har konsekvenser for dig hvis du enten besidder eller indtager narkotiske stoffer og det medfører altid en sigtelse for at overtræde loven.

Har du behov for receptpligtig medicin, så husk at opbevare det med dit navn på eller få det opbevaret ved os på vagtværelset.

Selve værelset, badeværelse og gang skal holdes ryddelige og rengjorte af dig og din sambo, der vil lejlighedsvis være rengørings tjek af dit værelse.

Pga. af stigende energi priser modtager du ved indkvarteringen et speciel regel sæt, det er dit ansvar at overholde dette og vi forbeholder os retten til foretage kontrol af dit værelse. Vær med til at spare på energien.

Er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig, så kontakt os.