Velkommen til College360

I 8. klasse begynder forberedelserne til, at du snart skal vælge en ungdomsuddannelse, derfor tilbyder vi:

  • Introduktionskurser for dig, der går i 8. klasse
  • Brobygning for dig, der går i 9. eller 10. klasse

Så du kan få indblik i hverdagen på College360 Tech og få en fornemmelse af, hvordan det er at gå på en ungdomsuddannelse, inden du bestemmer dig.

Intro360 – det kan du opleve

Du vil blive introduceret for studiemiljøet, hverdagen og mulighederne på en teknisk og merkantil erhvervsuddannelse (EUD) og en teknisk og merkantil erhvervsuddannelseseksamen (EUX).

Når du kommer på Intro360 vil du deltage i en række workshops rundt i vores fire afdelinger: Hotel og Restaurant, Håndværk og Design, Auto samt Business. Du vil blive en del af forskellige aktiviteter i både køkkener, værksteder og faglokaler. Du vil opleve, hvordan det er at være elev på College360 på en kreativ og anderledes måde opleve.

Introduktionsforløbet vil starte med en fællessamling og en rundvisning på skolen. Derefter skal du rundt på de forskellige workshops. Hele dagen kan du få svar på dine spørgsmål og møde både undervisere, studievejledere og nuværende elever.

Målet med dagene er, at give dig et indblik i den brede pallette af EUD-uddannelser og EUX-uddannelser, men også at du kommer til at opleve stemningen og fællesskabet på tværs af fag og fagligheder på College360.

Brobygning

Vi tilbyder dig på brobygning forskellige forløb inden for tekniske erhvervsuddannelser (EUD) og  teknisk erhvervsuddannelseseksamen (EUX) afhængigt af dine interesser:

  • Auto, hvis du elsker biler. Her får du indblik i uddannelserne autolakerer, karosseritekniker og personvognsmekaniker
  • Business, hvis du elsker salg, handel og service. Her får du indblik i uddannelserne kontor, handel, detail og event
  • Håndværk og Design, hvis du elsker at konstruere og bygge. Her får du indblik i uddannelserne tømrer, bygningsmaler, skiltetekniker, elektriker og smed
  • Hotel og Restaurant, hvis du elsker at lave mad, drømmer om at arbejde i en restaurant, yde god service og skabe gode oplevelser for andre. Her får du indblik i uddannelserne gastronom, tjener, ernæringsassistent og receptionist

Vi glæder os til at møde dig. 

Med venlig hilsen

Uddannelseschef Jesper Falkenberg

 

  • Praktiske oplysninger
  • Program for Introkursus
  • Evaluering af introduktionskurser og brobygning