Velkommen til College360 EUD og EUX Business

EUX og EUD Business Introduktionskurser og brobygning er for dig, der går i 8., 9. eller 10. klasse. Forløbene giver dig et godt indblik i uddannelserne, så du bedre kan vælge lige netop den ungdomsuddannelse, som er den bedste for dig!

Forløbene tilrettelægges som 2 eller 3-dages forløb.

Alt afhængig af det valgte forløb, vil du møde nye merkantile fag som f.eks. Afsætning, Organisation, Virksomhedsøkonomi, Informatik, Kulturforståelse, Erhvervsjura og Spansk. Eller måske er du mere til salg, handel, reklame og kreative butiksindretningsløsninger?

Du har undervisningslektioner i de enkelte fag, og samtidig prøver du og din gruppe, at løse realistiske opgaver fra erhvervslivet, f.eks. hvordan man etablerer sin egen Webshop.

Vores elever vil vise dig rundt på skolen og fortælle om deres hverdag, lektier og sociale aktiviteter, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at være elev på Business. Under besøget møder du også vores studievejleder, som vil fortælle dig om, hvordan uddannelserne er bygget op, og de mange fremtidsmuligheder man har med EUX og EUD Business.

Vi glæder os til at møde dig.

Med venlig hilsen

Uddannelseschef Jesper Falkenberg

 

 

  • Brobygning EUD/EUX uge 45
  • Praktiske oplysninger
  • Evaluering af introduktionskurser og brobygning