Business brobygningsbeskrivelse

EUX og EUD Business

Kan du forestille dig en hverdag med kontakt til mange mennesker? Er du interesseret i handel, salg, IT eller ledelse?  Måske vil du gerne lave din egen start-up virksomhed som iværksætter? Så er EUX og EUD Business-uddannelserne en rigtig god mulighed for dig. På brobygningsforløbet får du indblik i hverdagen på College360, EUX og EUD Business. Vi giver dig en god fornemmelse af, hvordan det er at være elev på College360.

EUX Business er 2 år på skolen og afsluttes med en Erhvervsgymnasial Studentereksamen (EUX). Du vil møde en udfordrende og samtidig udviklende gymnasial uddannelse på EUX Business. Gennem studieture og ophold i udlandet får din EUX uddannelse en international profil. Efter 2 år på skolen kan du lave uddannelsesaftale med en virksomhed, hvor du tjener elevløn (min. 12.700 kr. pr. måned før skat + EUX-tillæg på min. kr. 900 pr. måned). Din løn stiger under uddannelsen. Du kan lave uddannelsesaftale med virksomheder inden for e-handel, administration, spedition, indkøb, shipping, handel, salg, butik og event.

Med EUX Business-uddannelsen har du rigtig mange muligheder, hvor du er klar til erhvervslivet eller kan studere på videregående uddannelser. Med EUX Business kan du vælge er fremtiden åben, og du kan gå alle de veje, du vil.

EUD Business består af 1-årigt grundforløb på skolen + praktik. Grundforløbet forbereder dig til en praktikplads i erhvervslivet. Din praktiktid i en virksomhed varer 2 år, hvor du tjener elevløn (min. 12.700 kr. pr. måned før skat). Din løn stiger under uddannelsen. Du kan lave en uddannelsesaftale i virksomheder inden for handel (B2B), detail/butik eller event.

Efter kun 3 år har du afsluttet din uddannelse, som du kan bruge som springbræt til din karriere inden for f.eks. salg, handel, ledelse, indkøb, markedsføring eller som selvstændig iværksætter. Måske vælger du at læse videre i en erhvervsakademiuddannelse til f.eks. handelsøkonom. Med EUD Business er du hurtigt i gang med en spændende karriere i erhvervslivet.

Vores studievejledere vil fortælle dig meget mere om alle uddannelserne og dine muligheder efter du har afsluttet din uddannelse

Du kan læse mere om uddannelserne på www.college360.dk eller følge os på Facebook.

Vi glæder os til at se dig på College360 Business. Glæd dig til spændende dage i vores nye skole med et godt studiemiljø og spændende oplevelser og udfordringer.

Venlig hilsen

College360 Business

Collage med elever i sociale og undervisningssituationer

 

Program:

Dag 1.

  • Introduktion til uddannelserne på Business både EUD/EUX v. studievejlederne
  • Program for brobygningsforløbet v. faglærer
  • På brobygningsforløbet vil du møde spændende Business-fag som Afsætning, Visuel merchandising, Virksomhedsøkonomi og IT. Du kommer til at arbejde med realistiske opgaver, som i en virksomhed f.eks. kundegruppevalg, reklame, e-handel og kreativ butiksindretning.
  • Du får introduktion til Business-uddannelserne; Detail (butik), Handel, Kontor og Event og vi kan fortælle dig, hvordan et uddannelsesforløb kan se ud for dig.

Dag 2.

  • Arbejde med merkantile emner i forskellige fag, f.eks. afsætning, virksomhedsøkonomi, engelsk mv.
  •  (Evaluering)

Dag 3.

  • Arbejde med merkantile emner i forskellige fag, f.eks. afsætning, virksomhedsøkonomi, engelsk mv.
  •  (Evaluering)

Farvel og tak for denne gang