Velkommen til College360 Handelsgymnasiet

HHX Introduktionskurser og HHX brobygning er for dig, der går i 8., 9. eller 10. klasse, så du kan blive klogere på, hvad HHX-uddannelsen indeholder, og hvilke muligheder du har med en HHX.

Du vælger mellem et 2-dages og et 3-dages forløb, og så sammensætter vi et program, der passer til det antal dage, du har valgt. Uanset hvor mange dage du skal være hos os, sørger vi for, at du bliver introduceret til de fag, der kendetegner handelsgymnasiet (HHX) f.eks. Afsætning, Virksomhedsøkonomi, erhvervsjura og international økonomi.

Vores elever vil vise dig rundt på skolen og fortælle om deres hverdag, lektier og sociale aktiviteter, så du kan få en fornemmelse af, hvordan det er at være elev på handelsgymnasiet. Under besøget møder du vores studievejledere, som vil fortælle dig om, hvordan HHX-uddannelsen er bygget op, hvilke fag og fremtidsmuligheder man har med en HHX osv. 

Du får også mulighed for at tilmelde dig vores lukkede Facebook gruppe, hvor vi deler billeder og materialer fra forløbene.

Vi glæder os til at møde dig.

 

Med venlig hilsen

Rektor Jens Ditlev Hansen

  • Praktiske oplysninger om introduktionskurser og brobygning på HHX
  • Facebook-gruppe til brug ved deltagelse på HHX introduktionskurser og brobygning
  • Evaluering af HHX introduktionskurser og brobygning


Oplev Handelsgymnasiet på College360 

 

  • Se vores videoer fra HHX