Vi kommer hele vejen rundt og tilbyder en bred vifte af ungdomsuddannelser

EUD Tech
EUD Tech
Vil du være Autolakerer, Karrosseritekniker, Personvognsmekaniker, Tømrer, Bygningsmaler, Smed, Elektriker, Skiltetekniker, Tjener, Gastronom, Receptionist eller Ernæringsassistent?
EUD Business
EUD Business
EUD Business er erhvervsuddannelser inden for Butik/Detail, Handel og / eller Event. Du er for eksempel interesseret i kundeservice, e-handel, IT, ledelse og/eller måske at starte egen virksomhed?
EUX Tech
EUX Tech
Bliv faglært og student på samme tid. Du kan vælge EUX som Tømrer, Bygningsmaler, Smed, Autolakerer, Karrosseritekniker, Personvognsmekaniker, Tjener, Gastronom, Receptionist og Ernæringsassistent, Skiltetekniker eller Elektriker.
EUX Business
EUX Business
EUX Business - den erhvervsfaglig studentereksamen, hvor du tager både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse på samme tid. Du kan vælge EUX inden for Kontor/Administration, Detail, Handel og Event.
HTX
HTX - Teknisk Gymnasium
HTX - Teknisk Gymnasium giver adgang til flere videregående uddannelser og sikrer dig høj jobsikkerhed og gode karrieremuligheder. Uanset studieretning arbejder vi med innovation og projekter og altid med konkrete problemstillinger, der kræver både logisk sans og kreativitet, så du er klar til de videregående uddannelser.
HHX
HHX - Handelsgymnasiet
HHX - Handelsgymnasiet er en oplagt mulighed for dig, der ønsker en gymnasial uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil. En HHX uddannelse giver dig adgang til videregående uddannelser på universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier.
2500+
Studerende
College360 er meget mere end en skole – hos os smelter uddannelse og fritid sammen i et åbent og fleksibelt miljø, som lever 24/7.
50+
Studieretninger
Vi har elever på mange forskellige uddannelser både på erhvervsuddannelserne, på de gymnasiale uddannelser og på efteruddannelse.
220+
Medarbejdere
Vi styrker elevernes kompetencer gennem inddragelse i den daglige undervisning, studieture, udveksling, talentforløb mv.
Studieboliger – bo på skolen under din uddannelse
Som elev på College360 har du mulighed for at bo i en af vores studieboliger. Læse mere om, hvordan du søger en studiebolig, og bliver en del af et aktivt studiemiljø.
Overvejer du 10. klasse?
Vi målretter din 10. klasse mod din ungdomsuddannelse inden for erhvervsuddannelse.
Har du brug for hjælp?
Her kan du få kontakt med vores studievejledere, finde information om adgangskrav og tilmelding eller læse mere om vores brobygnings- og introduktionskurser.
Praktik i udlandet
Et praktikophold i udlandet styrker dine faglige og personlige kvalifikationer og kan være med til at give dig et forspring på arbejdsmarkedet, når du er færdiguddannet.
Internationalisering
På College360 er internationalisering en integreret del af den daglige undervisning, og langt de fleste fag beskæftiger sig med internationale forhold uan­set studieretning. For at styrke dine sproglige kompetencer og sikre dig en dybere forståelse af kultur, fremmede markeder og økonomi kommer du under din uddan­nelse på flere studieture og studieophold. Læs mere under de enkelte uddannelser.
For virksomheder
Her kan du finde information om, hvordan du får en elev/læring og om efteruddannelse for dine medarbejdere. Det er lettere end du tror.
Efteruddannelse og kompetenceudvikling
Kompetence360 byder alle velkommen. Uanset om du er en stor eller lille organisation, jobsøgende, leder eller medarbejder. Vi leverer kurser og uddannelser til det enkelte menneske, der ønsker udvikling og et godt arbejdsliv.
Kompetence360

Her finder du nyhederne fra College360.

Du kan vælge at se alle eller den enkelte uddannelses nyheder.

  • Vis alle
  • Nyheder fra College360
  • Nyheder fra de tekniske uddannelser (TECH)
  • Nyheder på HHX
  • Nyheder på HTX
  • Nyheder på Business
Nyheder fra de tekniske uddannelser (TECH)
21.november 2018
To Karrosseriteknikere vandt

Simon og Andreas har netop kvalificeret sig til SkillsDenmark - DM i Skills for Karrosseriteknikere 🎉💪💫
7 deltagere har kæmpet i at adskille, svejse og slibe bildele hele dagen, men der var desværre kun plads til to vindere i dag, selvom …

Nyheder på HTX
04.oktober 2018
Destination: London

Studieturen for 2.X bød i år på en tur til London, hvor der blandt andet blev plads til en tur forbi virksomheden Simcorp, som er en yderst professionel virksomhed.

Simcorp har hovedkontor i København og er førende inden for økonomisysteme…