Vi kommer hele vejen rundt og tilbyder en bred vifte af ungdomsuddannelser

EUD Tech
EUD Tech
EUD Tech er erhvervsuddannelser inden for teknologi, byggeri, transport, fødevarer, service og oplevelser.
EUD Business
EUD Business
EUD Business er erhvervsuddannelser inden for butik/detail, handel og event.
EUX Tech
EUX Tech
EUX Tech er erhvervsuddannelser inden for teknologi, byggeri, transport, fødevarer, service og oplevelser + fag på gymnasialt niveau.
EUX Business
EUX Business
EUX Business - den erhvervsfaglig studentereksamen, hvor du tager både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse på samme tid.
HTX
HTX - Teknisk Gymnasium
HTX - Teknisk Gymnasium giver adgang til flere videregående uddannelser og sikrer dig høj jobsikkerhed og gode karrieremuligheder. Uanset studieretning arbejder vi med innovation og projekter og altid med konkrete problemstillinger, der kræver både logisk sans og kreativitet, så du er klar til de videregående uddannelser.
HHX
HHX - Handelsgymnasiet
HHX - Handelsgymnasiet er en oplagt mulighed for dig, der ønsker en gymnasial uddannelse med en erhvervsorienteret og international profil. En HHX uddannelse giver dig adgang til videregående uddannelser på universiteter, handelshøjskoler eller erhvervsakademier.
2500+
Studerende
College360 er meget mere end en skole – hos os smelter uddannelse og fritid sammen i et åbent og fleksibelt miljø, som lever 24/7.
50+
Studieretninger
Vi har elever på mange forskellige uddannelser både på erhvervsuddannelserne, på de gymnasiale uddannelser og på efteruddannelse.
270+
Medarbejdere
Vi styrker elevernes kompetencer gennem inddragelse i den daglige undervisning, studieture, udveksling, talentforløb mv.
Elevhuset – bo på skolen under din uddannelse
Som elev eller kursist på College360 har du mulighed for at bo i vores Elevhus. Læs mere om, hvordan du søger værelse og bliver en del af et aktivt studiemiljø.
Overvejer du 10. klasse?
Vi målretter din 10. klasse mod din ungdomsuddannelse inden for erhvervsuddannelse.
Har du brug for hjælp?
Her kan du få kontakt med vores studievejledere, finde information om adgangskrav og tilmelding eller læse mere om vores brobygnings- og introduktionskurser.
En oplevelse for livet
Et praktikophold i udlandet styrker dine faglige og personlige kvalifikationer og kan være med til at give dig et forspring på arbejdsmarkedet, når du er færdiguddannet.
Er du interesseret i praktik i udlandet?
Internationalisering
På College360 er internationalisering en integreret del af den daglige undervisning, og langt de fleste fag beskæftiger sig med internationale forhold uan­set studieretning. For at styrke dine sproglige kompetencer og sikre dig en dybere forståelse af kultur, fremmede markeder og økonomi kommer du under din uddan­nelse på flere studieture og studieophold. Læs mere under de enkelte uddannelser.
For virksomheder
Her kan du finde information om, hvordan du får en elev/læring og om efteruddannelse for dine medarbejdere. Det er lettere end du tror.
Efteruddannelse og kompetenceudvikling
Kompetence360 byder alle velkommen. Uanset om du er en stor eller lille organisation, jobsøgende, leder eller medarbejder. Vi leverer kurser og uddannelser til det enkelte menneske, der ønsker udvikling og et godt arbejdsliv.
Kompetence360

Her finder du nyhederne fra College360.

Du kan vælge at se alle eller den enkelte uddannelses nyheder.

  • Vis alle
  • College360
  • EUD Tech
  • EUX Tech
  • HHX
  • HTX
  • EUD Business
  • EUX Business
HHX
13.august 2018
Skolestart

Selvom det regnede lidt var stemningen i top, - alle glade, og lidt de fleste lidt spændte.

Efter fælles orientering i auditoriet mødtes klasserne i stamlokalerne, - blev vist rundt på skolen og havde en masse ’lære-hinanden-at-kende-akt…

HTX
10.august 2018
HTX’ere repræsenterer Danmark i Mexico

Alexander Førgaard Nielsen, Frederik Broni Rasmussen, Rasmus Hebsgaard fra 3.Z og Jakob Lykke fra 2. YZ fra Teknisk Gymnasium på College360 udgør det eneste danske hold i robotkonkurrencen.

Robotter i fremtiden

De fire elever har brugt to…

HTX
25.juni 2018
Årets første HTX-studenter

Årets første HTX-studenter

For Anton Kiel Kviesgaard, Amalie Ranthe Filtenborg og Christian Prip Johansen er dagen i dag den dag, de har ventet på i tre år: den sidste eksamen bestået – med tre flotte 10’taller – og huen er kommet på som b…

College360
21.juni 2018
Silkeborg Kommune hylder College360 elever

I dag har 5 ud af 10 elever været på Silkeborg Kommune for at hilse på Borgmester Steen Vindum, som gerne ville hylde de elever, der har vundet konkurrencer i deres fag. De er så mega seje (også dem, der ikke kunne deltage i dag)

På billed…

EUD Tech
22.juni 2018
Mekanikere på jomfrutur

Da ni Personvognsmekanikere fra College360 i går bestod deres svendeprøve med et flot snit på 8,6, skulle det fejres på en helt særlig måde, som de fleste nok forbinder med en anden gruppe her i juni: køretur med musik, kolde øl og god stem…

College360
10.april 2018
Topresultater til DM 2018

3 x guld og 1 x bronze – College360 er på toppen!

Det var under dette års fødevaremesse FoodExpo i MCH i Herning, at man afviklede en række konkurrencer med støtte fra College360, som styrede hele maskinrummet ude bag køkkenerne og restaur…

College360
11.juni 2018
Ny bestyrelse for College360 ser optimistisk på fremtiden

Ny bestyrelse for College360 ser optimistisk på fremtiden
Der blev den 8. juni 2018 afholdt konstituerende bestyrelsesmøde på College360, hvor en enig bestyrelse valgte Peter Stampe til formand og Viggo Thinggaard til næstformand. Det nye fo…

EUD Tech
20.maj 2018
Murerne skal på udstilling!

Eller det skal de murstensskulpturer, de laver efter Per Kirkebys tegninger fra 1977. Det er Museum Jorn, Silkeborg, der til efteråret udstiller den nyligt afdøde kunstners flotte værker i udstillingen ”Maskiner for lys og skygge”.

Som I k…

EUX Business
19.marts 2018
EUD/EUX Business i USA

Efter 16 dages studieophold i USA er 22 elever og 2 undervisere fra EUD/EUX Business nu hjemvendt til hverdagen på College360.

Opholdet har rummet storslåede storbyoplevelser i Washington D.C. og Oklahoma City samt det autentiske collegeli…

HHX
19.april 2018
Virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS

Sådan lød det fra Rasmus fra HH3E efter virksomhedsbesøget hos møbelproducenten Core One ApS.

Som led i undervisningen var eleverne på besøg på Core One’s hovedkontor i Ikast. Salgschefen Henrik og praktikanten Marc gav først en rundvisn…

EUD Business
19.marts 2018
Tæt samarbejde med lokale virksomheder

På erhvervsuddannelsen på College360 får eleverne takket været et nyt koncept en unik mulighed for at afprøve teori i praksis i tæt samarbejde med lokale virksomheder.

College360 starter fra i 2017 et nyt undervisningskoncept på EUD Butik …

HTX
01.marts 2018
En stolt George Mohr vinder

17 årig Rasmus Hebsgaard er stolt af sig selv og det har han alt mulig grund til at være for han er blandt de kun 41 vindere af Georg Mohr konkurrencen i Danmark. Georg Mohr-konkurrencen blev grundlagt i 1991 og er en matematik-konkurrence,…

EUD Tech
02.marts 2018
En kok i verden

- han ville være kok og den bedste af slagsen. Og hvordan bliver man det? Man udfordrer sig selv. Og det har Henrik i den grad gjort ved at tage en del af sin læretid på Barrafina, en yderst populær tapas-restaurant i London, hvor der dagli…

College360
01.marts 2018
Akademiet for talentfulde unge 2018

Talentelever fra hele Region Midtjylland var i januar samlet på Viby Gymnasium for at få overrakt deres diplom efter 2 års deltagelse på Akademiet for Talentfulde Unge.

College360 har i år 7 elever, som er blevet optaget på Akademiet for…