Skilteteknikere kigger på materialer

COLLEGE360 I SILKEBORG BLIVER LANDSUDDANNELSESSTED FOR SKILTETEKNIKERE

Nyheder | COLLEGE360 I SILKEBORG BLIVER LANDSUDDANNELSESSTED FOR SKILTETEKNIKERE

17 jan. 2023

College360 vil fra sommer 2023 være udbyder af Skilteteknikeruddannelsen i Danmark i både øst og vest. Vi glæder os til at løfte ansvaret og opgaven for uddannelsen hos os i Silkeborg, og vi står parate til at indgå i nye virksomhedsrelationer og branchenetværk for hele Danmark.

Vi bor i Jyllands smukkeste område – Silkeborg, og uddannelsen har til huse i Danmarks nyeste erhvervsskole i en nybygget campus med en bred vifte af erhvervsuddannelser og studieboliger under samme tag. Det unikke bolig-, undervisnings- og studiemiljø er med skabe fantastiske rammer for vores elever under deres skoleophold. College360 er landsskole på andre uddannelser og har derfor årelang erfaring med at opbygge og udvikle gode relationer med virksomheder i andre dele af landet – ligesom vi tager et særligt ansvar for at skabe trivsel for elever, som er langt hjemmefra, når de er på skolen.

Skilteteknikerafdelingen er klar til at påtage sig opgaven med et større geografisk dækningsområde og et nyt, øget samarbejde med sjællandske virksomheder og elever, og vi vil som det første tage kontakt til virksomheder i samarbejde med vores kollegaskole TEC i øst, som i løbet af 2023 lukker sin afdeling med uddannelsen. Også allerede tilmeldte skilteteknikerelever vil blive kontaktet, og vi glæder os til at vise vores nye skole frem – både de faglige rammer og alt det uden om.

22 apr. 2024

Hele 4 vindere ved DM i Skills 2024

Det blev til en lang række flotte placeringer til College360 elever ved DM i Skills i Roskilde, og vores autolakerer, karrosseritekniker, skiltetekniker og tjener kom hjem med guldmedaljer om halsen.

EUD

18 jan. 2024

College360 modtager 4,6 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden til ny teknologi og grøn omstilling

Erhvervsuddannelserne på College360 har modtaget 4.604.401,00 kr. i støtte fra Nordea-fondens værkstedspulje til projekt Innovative og bæredygtige læringsrum, som skal bidrage til at styrke den næste generation af dygtige faglærte i Silkeborg. Værkstedspuljen er etableret for at give skolerne mulighed for at forbedre deres faciliteter og opkvalificere underviserne og dermed gøre det mere attraktivt for unge at tage en erhvervsuddannelse. Nordea-fondens støtte går bl.a. til, at uddannelsesinstitutionerne kan investere i mere moderne værktøj, nye teknologier og grøn omstilling.

04 jan. 2024

Kom til Åbent Hus

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.