Elever hædret på rådhuset i Silkeborg

Nyheder | Elever hædret på rådhuset i Silkeborg

Dorte Rathcke Holm

21 jun. 2023

HHX

4 dygtige elever fra Handelsgymnasiet Silkeborg fik borgmesteren til at skrive i studenterhuen

Belinda, Maia, Thea og Thorbjørn fra Handelsgymnasiet Silkeborg har deltaget i et forløb, over 2 år, afholdt af ATU-midt (Akademiet for Talentfulde Unge). De modtog ATU diplom i januar 2023. Nu er de 4 sammen med flere af vores dygtige elever også blevet hædret på rådhuset i Silkeborg. Borgmesteren holdt tale for dem, og skrev sågar i deres huer! Stort tillykke til jer!

Via ATU har vores elever fået en ekstraordinær mulighed for at tilegne sig viden i et socialt fagligt fællesskab. Eleverne på ATU er udvalgt på baggrund af særlige akademiske evner, bred faglighed, og et overskud til at yde en ekstra indsats.

HHX

30 apr. 2024

Handelsgymnasiet inviterer til dimission og Les Lanciers

Kære 3.g elever og forældre. Vi vil gerne invitere jer til dimission og Les Lanciers i Jysk Arena hal A. Lørdag, den 29. juni 2024

HHX

23 apr. 2024

Har du søgt optagelse på Handelsgymnasiet Silkeborg til august?

Har du tilmeldt dig HHX efter sommerferien og venter du på svar omkring din optagelse, så er der snart nyt på vej til dig.

HHX

20 mar. 2024

Boom i antallet af ansøgere til HHX

For fjerde år i træk oplever Handelsgymnasiet Silkeborg, College360 en stigning i antallet af ansøgere.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.