En dag for en sag

Nyheder | En dag for en sag

11 dec. 2023

HHX

Handelsgymnasiet Silkeborg samler ind til brønde med rent drikkevand

Fakta om EN DAG FOR EN SAG 2024

D. 20/9-24 afholder vi et velgørenhedsarrangement i samarbejde med organisationen Lovespring for alle elever og undervisere på Handelsgymnasiet Silkeborg. Her indsamler vi penge til vandprojekter i Afrika gennem løb/gang af en nærmere defineret rute.

Alle skal gå/løbe ruten klassevis. Ruten går fra skolen, ud i byen og tilbage igen. Klassen går sammen med en lærer, som holder styr på, at alle er sikkert med hele vejen.

For elever

Hver elev opfordres til at finde en eller flere sponsorer, som forpligter sig til at give et beløb pr. kilometer  (fx 10 eller 20 kr.) når ruten er gennemført. Du må meget gerne finde flere sponsorer!

Som elev skal du oprette dig i Lovesprings system. Her vil dine sponsorer have mulighed for at angive det beløb, de ønsker at donere. Når du har gennemført ruten bliver det registreret i systemet, og pengene overføres automatisk.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at blive elevsponsor, så kontakt Nicole Knudsen på nkn@college360.dk

 

For virksomheder

Som virksomhed kan du sponsorere en eller flere klasser med et valgfrit beløb.

Som tak for støtte til projektet tilbyder vi virksomhedssponsorerne:

  • Mulighed for at være til stede med en stand i vores start- og målområde
  • Mulighed for at få jeres navn og logo på et banner på skolens facade
  • Eksponering på skolens kommunikationskanaler både før og efter løbet

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at blive virksomhedssponsor, så kontakt Charlotte Kirkegaard på cki@college360.dk

 

Samarbejdet med Lovespring

Organisationen Lovespring har mange års erfaring med at lave velgørenhedsprojekter og skoleløb, med det formål at samle penge ind til brønde med rent drikkevand, hvilket gør en konkret forskel i tusindvis af menneskers dagligdag.

Hele organisationens overskud går til humanitære vandprojekter i udviklingslande, og det er en mission vi på Handelsgymnasiet gerne vil støtte op om.

Desuden er et skoleløb en konkret og enkel måde at støtte projektet på, hvor alle skolens elever har mulighed for at deltage. Vi er derfor stolte over og glade for samarbejdet med Lovespring, og ambitionen er, at skoleløbet i 2024 som minimum kan rejse penge til ét brøndprojekt.

HHX

30 apr. 2024

Handelsgymnasiet inviterer til dimission og Les Lanciers

Kære 3.g elever og forældre. Vi vil gerne invitere jer til dimission og Les Lanciers i Jysk Arena hal A. Lørdag, den 29. juni 2024

HHX

23 apr. 2024

Har du søgt optagelse på Handelsgymnasiet Silkeborg til august?

Har du tilmeldt dig HHX efter sommerferien og venter du på svar omkring din optagelse, så er der snart nyt på vej til dig.

HHX

20 mar. 2024

Boom i antallet af ansøgere til HHX

For fjerde år i træk oplever Handelsgymnasiet Silkeborg, College360 en stigning i antallet af ansøgere.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.