HHX-elever får flot 3. plads til DM i Erhvervscase

Nyheder | HHX-elever får flot 3. plads til DM i Erhvervscase

19 sep. 2023

HHX

Onsdag, den 19. september 2023 deltog Tristan, Nadja, Victor og Emilia fra 3.F på Handelsgymansiet Silkeborg i DM i Erhvervscase, som blev afholdt på Børsen i København, og deres flotte indsats og store arbejde sikrede dem en 3. plads.

Det er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier og Dansk Erhverv der står sammen bag DM i Erhvervscase. Elever fra hele landet konkurrerer i regionale mesterskaber for at kvalificere sig til finalen, hvor danmarksmestrene i erhvervscase bliver kåret. I år dystede 36 hold, i de regionale mesterskaber om en plads i finalen.

 

Holdet fra HHX i Silkeborg til DM i erhvervscase, hvor årets virksomhed er Louis Nielsen

Til DM i Erhvervscase demonstrerer eleverne deres kreativitet og analytiske- såvel som praktiske - kompetencer inden for forretningsudvikling gennem arbejde med innovative løsninger på casevirksomhedens udfordringer

I år var det optikerkæden Louis Nielsen, der er konkurrencens case. Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier ser frem til at høre de mange interessante og originale idéer, som eleverne kommer op med ud fra Louis Nielsen casen, og hos virksomheden var de spændte på elevernes mange gode ideer til, hvordan Louis Nielsen kan udvikle deres virksomhed.

- Vi håber først og fremmest, at de unge bliver klogere og får en god oplevelse, og så er vi spændte på at dykke ned i opgaverne og se en masse gode ideer til, hvordan vi kan udvikle vores virksomhed. Måske ender det med, at vi bruger en af ideerne, siger adm. direktør Mads Nygaard, som selv var Louis Nielsens første optikerelev tilbage i 90’erne.

Vi ønsker Tristan, Nadja, Victor og Emilia fra 3.F stort til lykke med det flotte placering.

HHX elever vinder 3. plads i DM i e-case
HHX

30 apr. 2024

Handelsgymnasiet inviterer til dimission og Les Lanciers

Kære 3.g elever og forældre. Vi vil gerne invitere jer til dimission og Les Lanciers i Jysk Arena hal A. Lørdag, den 29. juni 2024

HHX

23 apr. 2024

Har du søgt optagelse på Handelsgymnasiet Silkeborg til august?

Har du tilmeldt dig HHX efter sommerferien og venter du på svar omkring din optagelse, så er der snart nyt på vej til dig.

HHX

20 mar. 2024

Boom i antallet af ansøgere til HHX

For fjerde år i træk oplever Handelsgymnasiet Silkeborg, College360 en stigning i antallet af ansøgere.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.