Hele skolen set udefra på Bredhøjvej 8

Guidet rundvisning eller lokale til dit næste event?

Besøg os | Guidet rundvisning eller lokale til dit næste event?

På College360 åbner vi gerne skolen op for besøgende og samarbejde om aktiviteter.

På College360 åbner vi gerne vores skole op for besøgene - hvad enten det gælder en guidet rundvisning, samarbejde med vores elever, lån af oplevelseszoner eller udlejning af lokaler til jeres næste arrangement. Vi er altid glade for besøg, og på College360 vil vi gøre meget for at imødekomme dine forespørgsler og være gode værter.

Kriterierne for at kunne leje sig ind på skolen er, at din virksomhed/organisation og temaet for arrangementet kan afvikles i samarbejde med os, og at vi har beslægtede formål, der vedrører vores uddannelser. Da vi ikke er et konferencecenter, håber vi på forståelse for, at vi ikke kan imødekomme alle ønsker, og at vores skoledrift naturligvis har første prioritet. Når det er sagt, så er vi dog ret sikre på, at rigtig meget kan lade sig gøre.

Vi glæder os til at være gode værter for samarbejdet.    

Vi har udarbejdet en lille folder, hvor du kan finde inspiration til de forskellige muligheder for samarbejde med os. Al koordinering skal ske gennem vores velkomstcenter.

Leder

Øvrige

Annette Ottosen

Leder af studieboligerne

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.