Livet på skolen

Vi vil have det bedste studiemiljø

College360 er Silkeborgs største uddannelsesinstitution, og mange elever har hver dag deres gang på vores erhvervsgymnasiale campus i midtbyen eller på vores topmoderne erhvervsuddannelsescampus i den nordlige del af byen. Vi har stort fokus på godt værtsskab. Det betyder, at vi tager godt imod, når der kommer nye elever og gæster udefra. Vi lægger mange kræfter i at skabe et godt undervisningsmiljø. I undervisningen smitter lærernes passion og engagement af på eleverne, og du vil opleve at blive udfordret og inspireret fagligt. Vores fokus er at skabe de bedste rammer for vores elevers faglige, sociale og personlige udvikling. Du bliver en del af et fællesskab med dine holdekammerater og elever fra de andre uddannelser og skaber relationer for fremtiden.
Samling i skolegården på HHX
Elever giver rektor hånden på første skoledag

Velkommen til din nye uddannelse

Du får en god start

At starte på en ny uddannelse kan være en stor forandring, som kan give anledning til mange bekymringer: Kan jeg følge med fagligt? Får jeg nye venner? Hvordan finder jeg nogen at arbejde sammen med?

På alle uddannelser på College360 starter du med et introforløb, så du lærer skolen, lærerne og dine holdkammerater at kende. Du får også en introduktion til systemer, sikkerhed og arbejdsformer, så du er klædt godt på til at komme i gang med at lære noget. På nogle uddannelser hjælper ældre elever de nye elever med at finde sig godt til rette. 

Er du i tvivl om noget inden start, eller føler du dig usikker efter din start på uddannelsen, så tag fat i vores studievejledere hurtigst muligt. 

Kontakt en studievejleder
Drenge spiller billard i fællesrummet

Lækre faciliteter på helt ny skole

Hverdag og studiemiljø på erhvervsuddannelserne og EUX

Erhvervsuddannelserne og EUX har til huse i helt nye bygninger på Bredhøjvej i det nordlige Silkeborg. Store, lyse klasselokaler og værksteder bliver rammen om din hverdag. I det store fællesrum mødes elever fra mange forskellige uddannelser i et godt fællesskab, hvor der er plads til alle. Her kan du lave lektier i studiecaféen, hygge med vennerne over et brætspil eller bordtennis eller gå i multisalen og spille fodbold.

Læs mere om fællesskab og studiemiljø på EUD/EUX
Gruppebillede af elever på studietur

Bliv en del af et levende gymnasiemiljø i midtbyen

Fællesskab og aktiviteter på Handelsgymnasiet

I løbet af skoleåret er der på Handelsgymnasiet Silkeborg mange, forskellige aktiviteter på og uden for skolen, som er med til at skabe fællesskab både i og på tværs af klasserne. Fredagscaféer, studieture, talentudvikling, idrætsdag, lancier og galla er nogle af oplevelser, du vil få som elev på HHX. 

Læs mere om fællesskab og studiemiljø på HHX
To HTX piger spiller skak i forbindelse med masterclasses foran Sikker Hansen maleri

Vi vægter det gode og trygge uddannelsesmiljø højt

Godt sammenhold på tværs af klasser og årgange på HTX

På HTX gør vi rigtigt meget for, at alle føler sig velkomne. Du har i hverdagen mulighed for at deltage i mange forskellige sociale aktiviteter som f.eks. fredagscafé, LAN-party, spileftermiddage, innovationsdage, foredrag, idrætsdag, volleyturnering, og masterclasses. Mange af aktiviteterne er elevrådet ansvarlig for, og aktiviteterne foregår ofte på tværs af klasser og årgange.

Læs mere om fællesskab og studiemiljø på HTX

Du kan altid følge livet på College360

Følg os på Facebook og Instagram. Oplev elevernes hverdag og de spændende aktiviteter på skolen.

Værelse i studiebolig

Studiebolig på College360

Bo i skolens helt nye studieboliger

Som elev på College360 har du, hvis du opfylder visse betingelser, mulighed for at bo i skolens nye studieboliger. Her bor du sammen med andre unge, der også er ved at tage en uddannelse på College360. Studieboligerne er beliggende på skolens øverste etager. Du kan  derfor benytte dig af skolens faciliteter efter skoletid, hvad enten du vil dyrke e-sport, lave projektarbejde, spille fodbold eller slappe af i et sofahjørne og hygge med vennerne. Eleverne, der bor i studieboligerne har et helt unikt fællesskab på tværs af uddannelser. 

Læs mere om studieboligerne
Madværket på Bredhøjvej 8

Madværket - når sulten og tørsten melder sig

Sund mad til unge hjerner

Madværket er navnet på skolens café- og kantine. På Bredhøjvej finder du Madværket midt i det store fællesrum. Hvis du bor på skolen under din uddannelse, er det her du spiser dine måltider morgen og aften. På Bindslevs Plads finder du madværket i underetagen. Madværket byder på lune retter, frisksmurte sandwich, salat, hjemmebagte boller, kage, frugt og snacks. Det er også her, du kan købe god kaffe og andre drikkevarer. Madværket er et oplagt sted til hygge med vennerne eller gruppe- og projektarbejde. Det er også her, at studiecaféerne holder til. 

4 HHX piger i klasseværelse

Gør din indflydelse gældende

Elevdemokrati på College360

Vil du have indflydelse på beslutninger på skolen og være med til at skabe forandringer for dig selv og dine kammerater? Så er elevrådet på din uddannelse et godt sted at starte. Elevrådene arrangerer fredagscaféer og andre events og indgår i dialog med skolens ledelse om undervisnings- og studiemiljøet på skolen. Du lærer elever at kende på tværs af klasser og årgange og får noget ekstra at skrive på dit CV.

2 par på vej til galla kørende i indkøbsvogn og trillebør udsmykket med balloner

Du får masser af events at glæde dig til

Oplev de festlige traditioner

Om du går efter et svendbrev eller en studenterhue, så markeres afslutningen på din uddannelse med festlige traditioner. I forbindelse med svendeprøven inviteres du med din familie og mester til Svendeafslutning, hvor uddeling af medajler og gaver er en del af fejringen. Studenterne kan til gengæld glæde sig til huedage, galla med lancier, dimission og studenterkørsel.

Vinderne af 2. pladsen i konkurrencen Young Chef, hvor kokke- og tjenerelever arbejder sammen

Elsker du at udfordre dig selv?

På College360 får du rig mulighed for at udvikle dit talent

Uanset hvilken uddannelse du vælger, vil du blive udfordret fagligt, men for dig, der bare elsker at udfordre dig selv, ikke kan få nok af at lære nyt og elsker at nørde med finpudsning af detaljer, er der masser af mulighed for talentudvikling på College360. Kom med til DM i Skills, nationaløkonomi eller cypersikkerhed, deltag i konkurrencer som Young Chef eller rejs på studietur til Oregon, USA med gastronomer og tjenere. Søg ind på Akademiet for Talentfulde Unge og få indblik i den nyeste forskning eller bliv Ambassadør for din uddannelse og hjælp andre unge til at træffe det uddannelsesvalg, der er det rigtige for dem. Der er store oplevelser i vente.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.