For virksomheder

Mangler du en lærling? Nye kompetencer i virksomheden? Eller har du en opgave til vores elever?

Som virksomhed kan du gøre brug af College360 på flere forskellige måder. Du kan få en elev fra College360 i oplæring i virksomheden, samarbejde  med os om efteruddannelse til virksomhedens medarbejdere eller indgå i et partnerskab med én eller flere uddannelser om opgaveløsning for virksomheden i projekter eller stille virksomheden til rådighed for casearbejde, oplæg eller virksomhedsbesøg. Her på siden har vi samlet alle de oplysninger, virksomheder kan få brug, når man arbejder sammen med College360. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at tage kontakt til os
Eleverne præsenter deres projekt ved tavlen
Tømrer saver ved savbænk

Sådan får du en lærling/elev til din virksomhed

Jeg ønsker at ansætte en lærling/elev

Der er flere måder at finde den rigtige lærling/elev til netop din virksomhed. Du kan opslå stillinger eller søge lærlinge/elever via portalen Lærepladsen.dk, som er et mødested for virksomheder og lærlinge/elever eller kontakte College360, så vi kan hjælpe med at finde det rigtige match med én af vores elever.

Læs mere
Måling af personvogn

Få overblik over dine lærlinge/elever

Jeg har en lærling/elev ansat

Her kan du læse om, hvilke hovedforløb College360 udbyder og finde information om, hvordan du som mester via Lærepladsen.dk kan få et overblik over dine lærlinges/elevers uddannelsesaftaler, skoleophold og fravær.

Læs mere
4 tømrer elever arbejder med projekt ved pc

Hjælp et ungt menneske ind på arbejdsmarkedet

Virksomhedsoplæring for elever i skoleoplæringscentret

I skoleoplæringscentret på College360 arbejder elever, som endnu ikke har fundet en ordinær læreplads i en virksomhed. Du har mulighed for at få en af vores elever fra skoleoplæringscentret ud i din virksomhede i op til 3 uger uden omkostninger. Det er en god mulighed for både virksomhed og elev for at se hinanden an og kan måske skabe grobund for en uddannelsesaftale.

Få mere information om virksomhedsoplæring
HTX innovation og iværksætteri på besøg hos FDB Møbler

Har du brug for de unges perspektiv på din forretning?

Samarbejde mellem uddannelser og virksomheder

På College360 er vi med til at uddanne fremtidens medarbejdere, og det er derfor også en meget vigtig del af vores uddannelser at samarbejde med erhvervslivet.

For at gøre de unge så attraktive som muligt i forhold til fremtidens arbejdsmarked, er det afgørende, at vi hele tinden underviser i det, erhvervslivet har behov for. Vi tror på at den direkte kontakt mellem virksomhed og elev både er med til at udvikle de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger og skabe et motiverende undervisningsmiljø, der giver mening for vores elever, fordi de oplever, hvordan teorien kan anvendes i praksis. 

Har du en opgave, som du tænker, vores elever måske kan hjælpe med at løse for dig? Har du brug for de unges perspektiv på en produktidé eller idéer til markedsføring over for den unge målgruppe? Du er altid velkommen til at kontakte os med din idé, så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst samarbejder om en løsning. 

AMU kursus i truck inkluderer øvelser i manøvrering med af lange jernrør i truckgården

Opdaterede kompetencer til fremtiden

Efteruddannelse til dine medarbejdere

College360 tilbyder efteruddannelse til dine medarbejdere. Vi har et bredt kursusudbud bestående af både åbne hold og virksomhedstilpassede forløb. Vi ser dig og dine behov og er altid klar til at hjælpe med råd og vejledning både før, under og efter kurset.

Læs mere om vores kursusudbud