Elever spiller fodbold udenfor på Bredhøjvej 8

Fællesskab og studiemiljø

Info om uddannelserne | Fællesskab og studiemiljø

College360 danner ramme om et stærkt fællesskab mellem de forskellige fag- og uddannelsesretninger. Du bliver en del af et skolemiljø, hvor vi har fokus på høj trivsel - både fagligt og socialt.

eud-livetpaaskolen-race

Studiestart og introforløb

For mange elever er starten på en ny uddannelse forbundet med spænding. Nogle kaster sig sig ud i det nye, mens andre gør sig mange tanker og bekymringer omkring det ukendte: kan jeg finde ud af det faglige? Får jeg nye venner? På College360 starter vi med et introforløb, som har fokus på at styrke fællesskabet, så du kommer godt i gang med at lære i trygge rammer. Introforløbet består af sociale og tværfaglige aktiviteter, hvor vi bl.a. bygger sæbekassebiler og kører race med dem - aktiviteterne er med til at skabe fællesskab i klasserne og på tværs af fagretningerne. 

Super faciliteter og levende studiemiljø

Erhvervsuddannelserne og EUX har til huse på vores nye skole på Bredhøjvej 8. Alle uddannelser er nu samlet under ét tag, så vi har de bedste forudsætninger for, at arbejde tværfagligt og bruge hinandens kompetencer. Den nye skole tilbyder fantastiske undervisningsfaciliteter og gode fællesområder, hvor eleverne fra de mange forskellige uddannelser kan mødes og danne relationer på kryds og tværs af hold og interesser. Det er med til at skabe det gode og mangfoldige studieliv på skolen.

Brug skolen i fritiden

Du behøver ikke at tage hjem, når skoledagen slutter. Der er altid liv på skolen, fordi mange af eleverne bor i studieboligerne på skolens øverste etager. Rundt på skolen er der flere steder hyggekroge, hvor du kan hænge ud af vennerne. Fællesområderne bliver altid flittigt brugt i pauserne og efter skole. Du kan f.eks. mødes med vennerne over brætspil, bordfodbold, billard eller boldspil i Multisalen. Udenfor er der også gode muligheder for, at have det sjovt med hinanden f.eks. til en fodboldkamp eller du kan nyde udsigten og det gode vejr fra skolens store tagterrasse. 

4 drenge spiller bordfodbold i fællesrummet

Madværket - mad og drikke i et lækkert cafémiljø

I det store fællesrum, som er hjertet af skolen finder du Madværket - skolens hyggelige kantine og caféområde., som byder på lune retter, frisksmurte sandwich, salat, hjemmebagte boller, frugt, snacks og meget mere. Det er også her, du kan kan hygge med vennerne over kaffe og kage, lave lektier eller gruppearbejde.. Madværket har åbent det meste af skoledagen, og du kan betale med kredikort og Mobilepay. Elever, der bor i vores studieboliger får deres måltider i Madværket.

Elever hygger i madværket med spil

Fredagscafé og andre sociale aktiviteter

Elevrådet planlægger 4 gange årligt fredagscafé for alle skolens elever. Der er forskellige temaer og aktiviteter f.eks. stand up, og det er din mulighed for at møde elever fra alle de andre uddannelser. Vi har også en årlig motionsdag med sjove aktiviteter, og bor du i studieboligerne organiseres der løbende aktiviteter som bowling, kanoture eller lignende

Studiecafé - få hjælp til dine lektier og afleveringer

Vi vil gerne sikre os, at du får de bedste forudsætninger for, at udvikle dig fagligt som elev på College360. Derfor har du mange muligheder for at få hjælp til lektier under uddannelsen. Hver torsdag fra 15:00-17:00 afholder vi studiecafé i Madværket. Her kan du få hjælp til dine lektier og projekter. Studiecaféen er din mulighed for at få ekstra sparring i en anden ramme end din almindelige undervisning. 

Ture ud af huset og tæt kontakt med virksomheder

På Erhvervsuddannelserne og EUX er der en stærk kobling mellem skole og erhvervsliv. Under din uddannelse vil du få mulighed for at få spændende oplevelser i forbindelse ture ud af huset. På de fleste uddannelser vil du komme ud på virksomhedsbesøg f.eks. besøger Business Bestseller og Jysk. På Hotel og restaurantuddannelserne har vi et godt samarbejde med mange af vores leverandører af råvarer samt de hoteller og restauranter, hvor vores elever er under oplæring. Vi har f.eks. været på besøg hos Cold Hand Vinery og Hotel Radisson. Nogle af vores leverandører bidrager også aktivt til undervisningen f.eks. ved at give eleverne kendskab til særlige vinområder eller råvarer. 

Studieture giver oplevelser og fællesskab

Vores grundforløb 1 elever er alle på en fælles tur til København, hvor programmet består af en blanding af fagfaglige og kulturelle oplevelser. Virksomhedsbesøgene kan være store byggepladser f.eks. metroen og restauranter som Noma. På Autouddannelserne er der tradition for at tage på studietur til Prag på Grundforløb 2. Her besøger eleverne bilfabrikker og lign. 

På Hotel og restaurant er der forskellige ture i ind- og udland f.eks. har tjenerne været på tur til Tyskland, hvor de sammen med Vines of Germany besøgte vinproducenter. Gastronomer og tjenere har også flere gange være på udveksling til Oregon i USA. Turen består dels af et samarbejde med et amerikansk Community College og læring om lokale vine og madkultur.

Talentudvikling og konkurrencer - hvis du elsker at udfordre dig selv

Er du typen, der elsker at udfordre dig selv? På mange af erhvervsuddannelserne får du gode muligheder for at udvikle dit talent f.eks. gennem deltagelse i konkurrencer. Det kræver benhård træning og dedikation at deltage, men der følger store oplevelser med, når du kaster dig ud i det. Hvert år dyster mange af vores elever f.eks. ved DM i Skills og nogle opnår endda at komme med til Euroskills og World Skills. 

Tjenerelev bliver bedømt af dommer ved Young Chef konkurrence

Følg hverdagen på Erhvervsuddannelserne

Vil du vide mere om, hvordan det er at gå på College360? Du kan følge hverdagen på skolen på vores sociale medier. De forskellige uddannelser har deres egne sider, hvor du kan se, hvad eleverne laver og høre dem fortælle om hverdagen. 

Facebook:
College360.dk

Instagram:
college360

Afdelingssider:

Afdelingssider:

Brug for en
EUD vejleder?

Vejleder

Irene Bruus

Studievejleder på EUD/EUX

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX
  Retning
  • Business
  • Grundforløb 1

Vejleder

Susan Majbritt Bay Thomsen

Studievejleder på EUD/EUX

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX
  Retning
  • Håndværk & Design
  • Auto

Vejleder

Søren Kops Hansen

Studievejleder på EUD/EUX, Lærepladskonsulent

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX
  Retning
  • Hotel og Restaurant
  • Håndværk & Design

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.