4,6 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden til ny teknologi og grøn omstilling

Nyheder | College360 modtager 4,6 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden til ny teknologi og grøn omstilling

18 jan. 2024

EUD

Erhvervsuddannelserne på College360 har modtaget 4.604.401,00 kr. i støtte fra Nordea-fondens værkstedspulje til projekt Innovative og bæredygtige læringsrum, som skal bidrage til at styrke den næste generation af dygtige faglærte i Silkeborg. Værkstedspuljen er etableret for at give skolerne mulighed for at forbedre deres faciliteter og opkvalificere underviserne og dermed gøre det mere attraktivt for unge at tage en erhvervsuddannelse. Nordea-fondens støtte går bl.a. til, at uddannelsesinstitutionerne kan investere i mere moderne værktøj, nye teknologier og grøn omstilling.

Med projektet "Innovative og bæredygtige læringsrum " vil College360 skabe innovative og bæredygtige læringsmiljøer for nuværende og potentielle erhvervsskoleelever. Projektets idé er at opbygge fysiske læringsrum, der understøtter praktisk undervisning og er baseret på nøgleord som fleksibilitet, faglighed, miljømæssig bæredygtighed og social bæredygtighed. Gennem udvikling af undervisningsmetoder, materialer og teknologiske løsninger, får alle elever adgang til i højere grad at øve og mestre deres fag og blive endnu dygtigere gennem deres uddannelsesforløb. 

Læs mere om projekt Innovative og bæredygtige læringsrum

04 jan. 2024

Kom til Åbent Hus

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

EUD

28 nov. 2023

Ølbrygning på skemaet

Grundforløb 2 eleverne på Hotel og Restaurant er i efteråret blevet indført i ølbrygningens kunst gennem et spændende samarbejde med den lokale virksomhed Hjemmebryggeren.dk.

09 nov. 2023

Informationsaften på Erhvervsuddannelserne (EUD/EUX)

Tirsdag, den 28. november 2023 inviteres alle, der drømmer om en erhvervsuddannelse til informationsaften på Bredhøjvej 8 i Silkeborg. Kom frit fra kl. 16.00 til 19.00. Oplev skolen og få svar på alle dine spørgsmål.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.