Elever på mekanikeruddannelsen laver reparationer på biler udendørs

Mekaniker-uddannelse på College360 scorer topkarakter

Nyheder | Mekaniker-uddannelse på College360 scorer topkarakter

11 aug. 2023

EUD

College360 får 9,7 ud af 10 i karakter, når virksomhederne skal vurdere samarbejdet med skolen.

I en ny undersøgelse foretaget af SMVdanmark, der er en erhvervsorganisation for små og mellemstore virksomheder, scorer samarbejdet mellem College360 og virksomhederne omkring mekanikerlærlinge nemlig tæt på topkarakter. Skolen får 9,7 ud af 10 i karakter, når virksomhederne skal vurdere samarbejdet med skolen.

”Det er den største anerkendelse, man kan få at score næsten fuldt hus. Det er vi rigtigt glade for og meget stolte over, siger Daniel Krarup Jørgensen, der er uddannelsesleder for autouddannelserne på College 360”.

Foto: Pernille Leftes, TVMidtVest

 

”Og hemmeligheden bag det gode samarbejde er meget simpel. Vi taler med virksomhederne løbende, og vi interesserer sig os for, hvad der rører sig hos dem”, fortsætter Daniel Krarup Jørgensen. Mekanikeruddannelsen er i konstant udvikling, og derfor er det afgørende for uddannelsens kvalitet, at skolen bliver ved med at følge med”.

Se hele TVMidtVests artikel

 

24 apr. 2023

Åben skole d. 23. og 31. maj 2023 på Bredhøjvej 8

Drømmer du om at skifte spor i dit arbejdsliv? Vil du dygtiggøre dig med en faglært uddannelse eller bygge et praktisk lag oven på din studentereksamen?

22 mar. 2023

Samarbejde mellem afdelingerne

Elever fra Skiltetekniker uddannelsen H2, har haft til opgave at lave skilte til vores Business afdelingen.

17 jan. 2023

COLLEGE360 I SILKEBORG BLIVER LANDSUDDANNELSESSTED FOR SKILTETEKNIKERE

College360 vil fra sommer 2023 være udbyder af Skilteteknikeruddannelsen i Danmark i både øst og vest. Vi glæder os til at løfte ansvaret og opgaven for uddannelsen hos os i Silkeborg, og vi står parate til at indgå i nye virksomhedsrelationer og branchenetværk for hele Danmark.

Kom til vores infoevent

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål.