Elever på mekanikeruddannelsen laver reparationer på biler udendørs

Mekaniker-uddannelse på College360 scorer topkarakter

Nyheder | Mekaniker-uddannelse på College360 scorer topkarakter

11 aug. 2023

EUD

College360 får 9,7 ud af 10 i karakter, når virksomhederne skal vurdere samarbejdet med skolen.

I en ny undersøgelse foretaget af SMVdanmark, der er en erhvervsorganisation for små og mellemstore virksomheder, scorer samarbejdet mellem College360 og virksomhederne omkring mekanikerlærlinge nemlig tæt på topkarakter. Skolen får 9,7 ud af 10 i karakter, når virksomhederne skal vurdere samarbejdet med skolen.

”Det er den største anerkendelse, man kan få at score næsten fuldt hus. Det er vi rigtigt glade for og meget stolte over, siger Daniel Krarup Jørgensen, der er uddannelsesleder for autouddannelserne på College 360”.

Foto: Pernille Leftes, TVMidtVest

 

”Og hemmeligheden bag det gode samarbejde er meget simpel. Vi taler med virksomhederne løbende, og vi interesserer sig os for, hvad der rører sig hos dem”, fortsætter Daniel Krarup Jørgensen. Mekanikeruddannelsen er i konstant udvikling, og derfor er det afgørende for uddannelsens kvalitet, at skolen bliver ved med at følge med”.

Se hele TVMidtVests artikel

 

EUD

18 jan. 2024

College360 modtager 4,6 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden til ny teknologi og grøn omstilling

Erhvervsuddannelserne på College360 har modtaget 4.604.401,00 kr. i støtte fra Nordea-fondens værkstedspulje til projekt Innovative og bæredygtige læringsrum, som skal bidrage til at styrke den næste generation af dygtige faglærte i Silkeborg. Værkstedspuljen er etableret for at give skolerne mulighed for at forbedre deres faciliteter og opkvalificere underviserne og dermed gøre det mere attraktivt for unge at tage en erhvervsuddannelse. Nordea-fondens støtte går bl.a. til, at uddannelsesinstitutionerne kan investere i mere moderne værktøj, nye teknologier og grøn omstilling.

04 jan. 2024

Kom til Åbent Hus

Lørdag, den 13. januar 2024 fra kl. 10.00 - 13.00 holder College360 Åbent Hus på alle uddannelser.

EUD

28 nov. 2023

Ølbrygning på skemaet

Grundforløb 2 eleverne på Hotel og Restaurant er i efteråret blevet indført i ølbrygningens kunst gennem et spændende samarbejde med den lokale virksomhed Hjemmebryggeren.dk.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.