College360 elever hædret af borgmester Helle Gade på rådhuset i Silkeborg

Nyheder | College360 elever hædret af borgmester Helle Gade på rådhuset i Silkeborg

18 jun. 2024

Mandag, den 17. juni 2024 blev en gruppe unge College360 talenter hyldet ved en reception på Silkeborg Rådhus.  Gennem årene har der i Silkeborg Kommune været tradition for at hylde toppræstationer inden for sportsverdenen, men siden 2016 også inden for uddannelsesverdenen. De unge, der hædres ved arrangementet har alle opnået særlige udmærkelser i 2023 og 2024.

Vindere af Young Chef 2023

Oskar Mathiasen - Tjenerelev Restaraunt Fru. Larsen, Laurbjerg

Anders Karlsen - Kokkeelev ved Friholt gæstehus, Ans.

Frederik Andersen - Kokkeelev ved Mad hos Mads, Horsens

Holdet til Youngchef består at 2 kokkeelever og 1 tjenerelev som sammen klargør, tilbereder og serverer en 4.retters menu for dommere og indbudte gæster. Anders og Frederik var desværre forhindret i at deltage i arrangementet på rådhuset.

Vinder af DM i Skills for tjenerelever 2024

Oskar Mathiasen - Tjenerelev Restaurant Fru. Larsen, Laurbjerg

Oskar var ved DM i Skills i Roskilde i konkurrence 2 dage, hvor han b.la. skulle flambere, mixe drinks, tranchere frugt, tranchere og servicere gæster, en hård konkurrence, hvor forberedelse, passion, overblik og gæstebetjening er altafgørende for at vinde. Oskar fik udover 1.pladsen også prisen for ”godt værtsskab og gæstekontakt.

Vindere af DM og Nordisk Mesterskab for tjenerelever 2024

Kasper Andersen - Tjenerelev Vejlsøhus Kursus og konferencecenter, Silkeborg  

Jacob Urth - Tjenerelev Alimentum, Ålborg

Kasper og Jacob vandt 18. marts 2023 DM for tjenerelever, en måned efter tog de endnu en sejr og bliver vindere af nordiske mesterskab for tjenerelever i Helsinki. De har gennem et helt unikt makkerskab, mange timeres træning og dyb passion, gjort det klart for alle i branchen, at de er ikke kun Danmarks, men Nordens bedste makkerpar for tjenerelever.

Vinder af DM i Skills for Skilteteknikere 2024

Karoline Grønlund Mikkelsen - Skilteteknikerelev – Qvie & Co, Silkeborg

Skilteteknikeren arbejder med hele processen fra design over produktion og montering af skilte. Derfor skal man kunne arbejde kreativt ud fra kundens ønsker og behov og mestre både grafisk og praktisk arbejde. Karoline har bevist, at hun mestrer alle aspekter af sit fag.

Akademiet for talentfulde unge

Anna Braad Haugaard - Teknisk Gymnasium Silkeborg (HTX)

August Viktor Dybendal Skov - Teknisk Gymnasium Silkeborg (HTX)

Esther Hedegaard Frederiksen - Handelsgymnasiet Silkeborg (HHX)

Thor Ogstrup - Handelsgymnasiet Silkeborg (HHX)

Akademiet for Talentfulde Unge (ATU) er et 2-årigt talentprogram for elever, derhar vist særlig interesse i at gøre sig dygtigere akademisk. Formålet med forløbet, som foregår i samarbejde med Aarhus Universitet, er at inspirere og udfordre eleverne fagligt samt at forberede dem på en akademisk karriere

Vi er på College360 utroligt stolte af vores elevers indsats og resultater. Stort til lykke til jer alle. 

HHX

30 apr. 2024

Handelsgymnasiet inviterer til dimission og Les Lanciers

Kære 3.g elever og forældre. Vi vil gerne invitere jer til dimission og Les Lanciers i Jysk Arena hal A. Lørdag, den 29. juni 2024

HHX

23 apr. 2024

Har du søgt optagelse på Handelsgymnasiet Silkeborg til august?

Har du tilmeldt dig HHX efter sommerferien og venter du på svar omkring din optagelse, så er der snart nyt på vej til dig.

22 apr. 2024

Hele 4 vindere ved DM i Skills 2024

Det blev til en lang række flotte placeringer til College360 elever ved DM i Skills i Roskilde, og vores autolakerer, karrosseritekniker, skiltetekniker og tjener kom hjem med guldmedaljer om halsen.

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.