Her holder College360 til

Sådan kommer du til College360

For elever | Transport og parkering

Her kan du få hjælp til at komme til skolen med tog og bus og læse om, hvordan du får rabat på transport med ungdomskortet. Kommer du i bil vil det også være muligt at parkere ved skolen.

Sådan kommer du med offentlig transport til skolen

College360 ligger på 2 adresser i Silkeborg

Få rabat på offentlig transport med Ungdomskort

Ungdomskort er et personligt periodekort, som du skal vise til buschauffører, når du stiger på bussen og til kontrollører i tog og metro. Kortet giver dig ret  til at rejse ubegrænset mellem din skole og din bopæl. Derudover kan du køre med offentlig transport i hele dit eget takstområde og få rabat på rejser i hele landet. 

For at få et ungdomskort skal du opfylde visse betingelser. Du kan tidligst søge en måned før skolestart og først, når du modtager brev fra skolen om, at du er endelig optaget.

Anskaffelse af Ungdomskort foregår i to trin: 

  • Trin 1: For at få Ungdomskort skal du godkendes på Ungdomskort.dk
    Er du under uddannelse, skal du selv gå ind og godkende, at du er under uddannelse på Ungdomskort.dk, før du kan få et Ungdomskort. 
  • Trin 2: Bestil og betal hos trafikselskaberne
    Når du har tastet en ansøgning og er godkendt, skal du selv bestille Ungdomskort hos trafikselskaberne

Parkering af biler på College360

For at have parkeringspladser nok til elever, medarbejdere og gæster har vi på vores P-arealer entreret med et P-selskab. Det betyder, at du som elev eller gæst skal registrere din bil ved ankomst for at parkere gratis. 

Baggrunden for beslutningen om at entrere med et P-selskab er, at vi har oplevet problemer med at holde vores P-område fri for uvedkommende, og at det derfor kneb med pladser til vores egne medarbejdere, elever og gæster. Vi har på College360 ikke selv mandskab, teknologi og ekspertise i det hele taget til at sørge for, at vores P-pladser er til rådighed for elever og gæster. Derfor blev vores løsning en aftale med et P-selskab. Læs herunder, hvordan du skal forholde dig som elev og gæst på vores to adresser, så du undgår at få en P-bøde. 

Parkering på Bredhøjvej 8 

Elever

Det er muligt at parkere på parkeringsarealet Kejlstrupvej 73 og på parkeringsarealet Bredhøjvej 14 ved gyldig og korrekt registrering via QR-kode. QR-koden får du tilsendt i dit indkaldelsesbrev, før du møder på skolen. Din QR-kode er personlig og må ikke deles med andre personer. Registreringen vil være gyldig, så længe du er under uddannelse på College360.

Ved erhvervelse af nyt køretøj, bedes du rette henvendelse i Velkomstcentret, der kan fremsende QR kode på ny til registrering af nyerhvervet køretøj, lånebil eller lign.

Skal du på truckkursus, er der på Kejlstrupvej 85 ved Truckcentret pladser, som ikke kræver parkeringstilladelse.

Gæster

Ved registrering på tablet eller via tilsendt QR kode, vil man kunne foretage lovlig parkering på parkeringsareal Kejlstrupvej 73 eller parkeringsareal Bredhøjvej 14. Vi anbefaler parkering Bredhøjvej 14.

Gæster bedes registrere sig på tabletten ved Velkomstcenteret ved hovedindgangen på Bredhøjvej 8. Husk at medbringe dit registreringsnummer. Varighed 24 timer.

Har du modtaget en QR kode, scannes den med kameraet på mobiltelefonen (kun smartphones), og du vil herefter blive sendt til en internetside, hvor registreringsnummeret indtastes og kvittering eftersendes på e-mail.

Uden for skolens åbningstid vil det også være muligt at parkere på parkeringsarealerne ubegrænset mod betaling frem til, at skolen åbner igen. Tidsrum for betalingsparkering kl. 16:00 - 07:30

Betaling for parkering i dette tidsrum kan foretages via EasyPark eller OK´s betalingsparkerings app. Ændringer i gyldige betalingsapps kan forekomme. Check venligst skiltene på P-pladsen. 

Idet vi bruger kamera til registrering af al færdsel på parkeringspladsen ved Bredhøjvej 14, skal du være opmærksom på at ophold på arealet (standsning, af- og pålæsning), som varer mere end 10 minutter, kræver enten registrering eller betaling som beskrevet ovenfor.

Parkering på Bindslevs Plads 1

Elever

Det er ikke muligt for elever at benytte skolens parkeringspladser i skoletiden. Vi henviser til Parkeringskælderen på Bindslevs Plads. Silkeborg Kommune tilbyder periodekort til reduceret pris til bl.a. Parkeringskælderen på Bindslevs Plads til borgere, der ofte har brug for at parkere i bymidten. Læs mere om parkeringskort.

 

Gæster

Ved registrering på tablet eller via tilsendt QR kode, vil man kunne foretage lovlig parkering på parkeringsarealet i skolens gårde med indkørsel fra Markedsgade og på parkeringpladsen på Møllegade.

Gæster bedes registrere sig på tabletten i Elevadministrationen ved indgang B1 eller ved indgang A3. Husk at medbringe dit registreringsnummer. Varighed 24 timer.

Har du modtaget en QR kode, scannes den med kameraet på mobiltelefonen (kun smartphones), og du vil herefter blive sendt til en internetside, hvor registreringsnummeret indtastes og kvittering eftersendes på e-mail.

Uden for skolens åbningstid vil det også være muligt at parkere på parkeringsarealerne ubegrænset mod betaling frem til, at skolen åbner igen. Tidsrum for betalingsparkering kl. 16:00 - 07:30

Betaling for parkering i dette tidsrum kan foretages via EasyPark eller OK´s betalingsparkerings app. Ændringer i gyldige betalingsapps kan forekomme. Check venligst skiltene på P-pladsen. 

Er der ingen ledige pladser i skolens gårde, henviser vi til parkeringskælderen på Bindslevs Plads.

Idet vi bruger kamera til registrering af al færdsel på parkeringspladserne, skal du være opmærksom på at ophold på vores arealer (standsning, af- og pålæsning), som varer mere end 10 minutter, kræver enten registrering eller betaling som beskrevet ovenfor.

Kort over parkeringsarealer på Bindslevs Plads 1

Parkering af cykler, knallerter, løbehjul mv. 

Bindslevs Plads

Cykler må kun parkeres i cykelstativerne i skolegårdene og i de blå stativer foran Rosenbygningen på Bindslevs Plads. 

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.