Handelsgymnasiet Silkeborg - Anton Rosen bygningen - detajle med ugle

Partnerskaber

Om College360 | Partnerskaber

College360 er tæt forbundet med sin omverden og ser samarbejde som udviklende for organisation, medarbejdere og elever. Skolen har mange gode samarbejdsrelationer lokalt, nationalt og internationalt.

Som stor erhvervsskole er College360 en del af et kæmpe netværk af uddannelsesinstitutioner og organisationer, som samarbejder om f.eks. udvikling af nye læringsformer, bedre læring for flere etc. Vi indgår således i en lang række, spændende projekter og samarbejder med dette fokus.

Da skolen har et erhvervsrettet fokus, er vi dagligt i en tæt dialog med det erhvervsliv, som er med til at uddanne og aftage vores elever. Det sikrer, at vi følger med de behov for kompetencer, som virksomhederne efterspørger. Vi har stor glæde af dette samarbejde, da mange virksomheder stiller sig til rådighed for virksomhedsbesøg, som oplægsholdere eller som sponsorer. 

Vi lever i en global verden, og det er vigtigt, at vores elever opnår kompetencer til at begå sig i den. Derfor har College360 mange internationale samarbejdspartnere, hvilket giver vores elever mulighed for at udvikle deres sproglige og kulturelle kompetencer, samtidig med at udlandsophold bidrager til deres personlige udvikling og dannelse.

Team Danmark

På College360 ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at dyrke idræt på højt niveau, mens du går på skolen. Derfor er vi Team Danmark-uddannelsespartner.

College360 er udvalgt som Team Danmark uddannelsespartner. Det skyldes, at vi har mange elever med en sportslig godkendelse fra Team Danmark og mange gode tilbud til Team Danmarkeleverne, der sikrer den nødvendige fleksibilitet i hverdagen for dig som eliteidrætsudøver.

På College360 har vi Team Danmark elever fra mange forskellige idrætsgrene f.eks. motocross, cykling, fodbold, håndbold, svømning og kajak. Vi har et godt samarbejde med de lokale foreninger og klubber om at få hverdagen til at hænge sammen.

Hvis du er godkendt af Team Danmark, gælder der særlige regler for din tid på College360. Du har nemlig mulighed for ekstra støtte, tilbud og fleksibilitet, så du kan passe både din skole og din sport. Alt efter, hvilken uddannelse du vælger, får du forskellige muligheder.

Læs mere om godkendelse, krav og ansøgningsfrist på Team Danmarks hjemmeside

Både elever på Team Danmark-ordningen og eliteidrætselever har mulighed for:

 • Fleksibilitet i skemaet – på visse uddannelser indlægges træningspas i skemaet, hvis du har brug for det
 • Fleksibilitet i forhold til konkurrencer og træningslejre
 • Idræt som valgfag
 • Mulighed for supplerende og virtuel undervisning samt lektiehjælp ved fravær i forbindelse med Team Danmark-aktiviteter
 • Individuelle afleveringsfrister i forbindelse med skriftlige opgaver
 • Mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af eksamen.
 • En Team Danmark-koordinator, der ved hvad hun snakker om og hjælper dig
 • Mulighed for både 3- og 4 årige gymnasieforløb
 • Vi giver samtlige Team Danmark elever et teoretisk input, lifeskillsundervisning og oplægsholdere, der kan hjælpe dem i deres idrætskarriere, deres skoletid og når karrieren er slut.

Vil du vide mere om, hvordan du kan kombinere elitesport og uddannelse på College360 kontakt en af vores studievejledere:

Vejleder

Mogens Holm

Lektor, Studievejleder på HTX

  Uddannelse
  • HTX
  Retning
  • Teknisk Gymnasium
  Fag
  • Samfundsfag
  • Idehistorie

Vejleder

Maibrit Dirdal

Lektor, Studievejleder på HHX

  Uddannelse
  • HHX
  Retning
  • Handelsgymnasiet
  Fag
  • Tysk
  • Engelsk

Unnur Kristine Christensen

Lektor, Kontaktlærer for sportsklasserne, Sports-/College og Team Danmark koordinator

  Uddannelse
  • HHX
  Retning
  • Handelsgymnasiet
  Fag
  • Virksomhedsøkonomi

Leder

Marcus Laycock

Kvalitetschef, Leder af studievejledningen på EUD/EUX

  Uddannelse
  • EUD
  • EUX

Internationalt samarbejde

Undervisningen på College360 skal bl.a. forberede eleverne til medansvar i samfundet, både i et nationalt og et globalt perspektiv. Endvidere skal vores uddannelser bidrage til at fremme elevernes internationale kompetencer med henblik på beskæftigelse og videreuddannelse. Derfor arbejder vi på College360 sammen med en række internationale partnere.

Internationale samarbejdspartnere

Seminole State College, Oklahoma, USA

College360 Business samarbejder tæt med Seminole State College (SSC) i Oklahoma i forbindelse med vores EUD/EUX-uddannelser. 

SSC ligger i byen Seminole i den centrale del af Oklahoma tæt på Oklahoma City og har et bredt udvalg af uddannelsesretninger.

Når eleverne fra College360 Business besøger SSC, er det en del af en længere studietur til USA. Ud over SSC veksler de danske elever mellem at besøge New York eller Washington. Studieturen, der inkluderer opholdet på SSC, strækker sig normalt over 2-3 uger og er en blanding af undervisning, projektarbejde, ture med kulturelt indhold og sociale aktiviteter. De danske elever bor blandt de amerikanske studerende på skolens campus ved besøget.

Aktuelt får College360 Business besøg fra SSC en gang om året, hvor gæsterne er elever og undervisere. Besøget i Danmark indeholder et kortere ophold i København og et længere ophold i Silkeborg. Ved besøget indkvarteres de amerikanske elever privat og deltager i undervisning, ture og sociale aktiviteter.

Opholdet på SSC er en unik mulighed for at møde autentisk amerikansk kultur og komme tæt på både mennesker og natur. Oklahoma og området omkring Seminole er præget af landets indianske historie, hvilket giver en ekstra spændende dimension til samarbejdet med SSC.

Eastern Oklahoma State College, USA

Global business linjen på HHX har gennem en årrække samarbejdet med vores venskabsskole Eastern Oklahoma State College, der ligger i det sydøstlige Oklahoma.

Her får eleverne mulighed for at komme tæt på sydstatskulturen og opleve den ægte college stemning, når de indkvarteres på skolens kollegier sammen med de amerikanske studerende, som de også følger ud i undervisningen.

Opholdet på Eastern Oklahoma State College byder på en lang række forskellige udflugter, kulturelle indtryk, nye venskaber, sportsbegivenheder og en glimrende mulighed for at træne de engelske sprogfærdigheder. De amerikanske og danske elever kommunikerer via sociale medier både før og efter opholdet i USA, og én gang årligt rejser en gruppe amerikanske elever og gæstelærere til Silkeborg, hvor de bor hos værtsfamilier fra Global Business klassen. Alt i alt en lærerig kulturel oplevelse, der beriger, udfordrer og gør indtryk.

Læs mere om Eastern Oklahoma State College 

Cascade Culinary Institute, USA

På Hotel og Restaurant, College360 indledte vi i 2016 et samarbejde med Cascade Culinary Institute (CCI), Central Oregon Community College, om en udveksling af elever indenfor fødevarebranchen.

CCI ligger i byen Bend i forbindelse med den smukke Cascade bjergkæde syd for Portland på USA vestkyst. Skolen er en del af det lokale Community College, men bor i sin egen bygning og med egen administration. 

Udvekslingen består i at CCI sender to til tre elever samt en underviser til Danmark to til tre uger, hvor de er en del af undervisningen på College360, ude i praktik hos virksomheder og rundt og se på det kulinariske Danmark. Den anden vej sender HR, College360 24 elever, 12 kokke og 12 tjener over Atlanten for at opleve det kulinariske Oregon og den vinproduktion de har derover. Den første uge er eleverne i Portland området og laver pop-up restauranter for eksempel med lokale vinproducenter og den anden uge foregår i Bend og på CCI med undervisning på skolen blandt andet i chokolade og drinksfremstilling.

Opholdet i Oregon, USA giver eleverne en forståelse for den amerikanske kultur og madkultur. Desuden opnår eleverne en stor tværfaglighed ved at rejse og samarbejde på tværs af fag i det her tilfælde kok og tjener og samtidig at skulle begå sig socialt og faglig i et andet land.

Læs mere om CCI http://cascadeculinary.com/

NorthEast Community College, Nebraska, USA

Global Business studieretningerne samarbejder med NorthEast Community College i Nebraska, der ligger i hjertet af USA.

Her får eleverne mulighed for at komme tæt på den ’ægte’ amerikanske kultur under et studieophold, hvor man oplever hvordan det er at være studerende på et amerikansk college. Eleverne kommer til at bo på dorms /kollegium sammen med amerikanske studerende og vil ud over undervisningen få mulighed for at deltage i sociale aktiviteter på skolen, komme på udflugter og/eller til sportsbegivenheder.

Et studieophold med the American way of life 24-7 og mulighed for at træne de engelske sprogfærdigheder i autentiske omgivelser.

Læs mere på http://northeast.edu/

Besøg os

Vi afholder jævnligt informationsarrangementer, hvor du har mulighed for at besøge os og stille alle dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker en rundvisning.